Linakaya 1453H_H_H aptamil yada hippten sonra geçerseniz tadını sevmeyebilir bebeğiniz daha az tatlı onun dışında bir sorun olmuyor
Eylulum48 1453H_H_H bende kullandım yaklaşık 2 ay kilo alımı cok iyi aldırıyordu . Gazını iyi çıkartıyordu ama bizde reflü oldundan bıraktık
Yagmur12 1453H_H_H bende çok memlun kaldım hatta goden goat aldım daha iyi anne sütüne daha yakın dediler onuniçmedi bebegim smilac kullanmaya devam ettim
1453H_H_H Hepınıze tesekkurler nerelerden temın edıyosunuz ben sakaryadayım yada ıntermetten aldıgınız sıteler varmı
salihayilmaz siz bugün çıkan haberi görmediniz mi, similac mamanın içinde ağır metaller bulunmuş. instagramdan izmircocukdoktoru hesabında ayrıntısı var, oradan bakabilirsin. bende bebelac gold kullanıyorum onun ismi yok Allahtan listede
ummuhanipekoglu kakamızı çok yeşillendirdi o yüzden hiç memnun kalmadım canım aptamile geçtim sonradan çok daha memnunum
yaseminkarakurt Bn yanlış mı hatırlıyorum ya bu similacta ağır metal daha önce de bulunmuştu, pek yanaşmayın derim ya risk almaya değmez
1453H_H_H Cok tesekkurler bılgılendırdıgınız ıcın ıyıkı almamısım pekı onerdıgınız baska marka mama varmıdır anne sutune en yakın dogal olanı kullananlar