Tatlisoglum Benisahtesevme2 merhabalar bunları gece yaparken useniyomusunuz bende özeniyorum şunu yapacağım bunu yapacağım diyorum gece oluyor kalkiyorum bir patates kizartmata çay yapmaya üşeniyorum ayakta yiyip yatıyorum. Gerçekten bazı kadınlara çok imreniyorum helal olsun ❣️☺️
gulay-34 Benisahtesevme2 sucuk sizi susatmiyor mu. Haşlanmış yumurta ve kaşarlı tostla yapıyoruz genelde sahuru
2_premses_annesi İftardan kalma pide ile pizza yapmıştık, az biraz yumurta kırarım devamı klasik zaten peynir zeytin domates salatalık.
Benisahtesevme2 Ardenikoo kız Melike ben çok fena yıyorum 😂 sankı sabah kahvaltısı yani oyle iştahlı ☺️🤔😳
Ardenikoo Benisahtesevme2 kuzum ben yiyemiyorum midem çok rahatsızlanıyor böyle börek sucuklu yumurta melemen yemek istiyorum sonra midem ☄️💥💥🔥🔥🔥 🔥 🥺
Yorgunannee_dd MyDarlingSon ıspanaklı ve patatesli gözleme yapacağım yanında klasik salatalık domates
seboss35 MyDarlingSon klasik kahvaltılık birde oğlum sahura kadar uyanmazsa erken kalkıp menenmen eğer oğlum 8493 kere uyanırsa sucuklu yumurta yaparım eşime ben tutamıyorum emzirdigim için
Ardenikoo Tatlican Yulaf lapası Yapıyorum meyveli tok tutuyor baya yanınada haşlanmış yumurta salatalık da yiyorum 😂
Benisahtesevme2 Ardenikoo bende sucuk ılk denıcem kuzum bende yanıcam kesin ama dün patates kzıarttım bısey olmadı ☺️