Ciiiso Kızlar sizde sütünüzün yetip yetmediğini merak ediyor musunuz? Eskiden emerken ses cıkardı şuan cıkmıyor eller hep yumruk yetmiyor diye düşünüyorum cok stres yapıyorum ve memeler tsş gibi değil siz ne düşünüyorsunuz
Bade5 Ciiiso kilo takibi yapın sağlık ocağıdan bana yetmiyor gibi geliyordu hala da öyle geliyor ama kilosu iyi o yüzden yetiyor diyor hemşireler
Egeege Ciiiso Göğüsler zamanla terbiye oluyor bebeğinizinn ihtiyacı kadar üretiyor vücut artık. Yumruk da bir belirti değil , cisli kakali bez sayısı kilo alımı yerindeyse yetiyordur
babykalamar Ciiiso 4-5 cisli bez 2-3 kakali bez. Bu varsa yetiyodur her yumruk yapmazsi ac oldugu anlamina gelmez bebekler yumrugu refleks olarak da yapar agzini emiyomus gibi yaptigida olur mesela buda refleks.
Ciiiso ayazbebek_0 Egeege ilk bir ay sertleşirdi şuan öyle değil 45 günlügüz önceden yumruk acılırdı memeyi bırakırdı simdi acmıyor yumrugumbende ac sanıyorum birde meme sismeyince
Cansucp Yutkunma sesi geliyormu sagma makineniz varsa Bi sagin bakın neladar süt ckiyor azsa mamaya başlayın takviye olarak
Cansucp Ciiiso ozman cisli bez sayisina kilosuna bakın mutlaka mama werin takviye olarak sutunuzu mutlaka sagin görün nekdar war dye