Arzu_hira Bebegim_0406 4 ay 18 günlük diş mi çıkarıyor anlamadım elleri ağzından çıkmıyor ve çok salya akıyor ama ne bulsa hemen ağızda
Merymayse Bebegim_0406 4ay 8 günlük eli ağzında sabaha kadar uyumuyo yemiyo diş diyorlar bide çalışıyorum bn bugün hiç uyutmadi ayakta uyuyorum resmn😄
Bebegim_0406 Arzu_hira bizim ki 3 . ayindan beri öyle. Sonunda çıkardı. Sizinkide diştir büyük ihtimal damaklarina baktiniz mi beyazlamış mı
Bebegim_0406 Merymayse Allah kolaylık versin kaşınıyodur şimdi onun damaklari inşallah kolaylikla çıkarır bütün bebişler diş kaşıyıcı verin😊
diyabetli_anne 8 ayı tam doldurduğunda çıkarttı ilk dişini 15 gün sonra iki tane bir hafta sonra iki tane ve yine bir hafta sonra da bir diş daha çıkarttı. Şimdi iki tane daha beyazladı bugün yarın onları da bekliyorum bakalım
Emne Bebegim_0406 canım benim kızımda beyaz bisey çıktı sonraki günü yoktu diş incirsiymiş galiba sizde öyle bişey oldumu
Merymayse Sewo 2 buçuk aylık di işe başladım 🤦boşluğa düşmüş gibiydi resmen Allah yardımcımiz olsun bacım
Mbk Bebegim_0406 9 ay 24 gün daha yok, doğduğundan beri uyku nedir bilmez doğum iznim bitti işe döndüm uykusuzluk bitirdi artık beni, gaz bitti derken diş ağrısı eklendi, Allah kolaylık versin hepimize
Bahar47 Bebegim_0406 canım benim bebeğim 3 ay 20gunluk parmakları hep agzinda ve salya akıtıyor iştahı da pek yok dış çıkarabilir mi diye şüphelendim senin de belirtiler böyle miydi
Bebegim_0406 Bahar47 evet bizdede öyleydi 3. Ayda başladi 4.5 ayinda çikardi Rabbim kolaylik versin tüm bebişlere