Yarın ilk aşımızı olucaz ateş veya başka birşey yaparmı ilk aşı acaba
Pinardefne biz olduk ebemiz ateş vs yapmayacağını ,aşı bölgesinin ovulmaması gerektiğini söyledi.Hiç bir sorun yaşamadık
Pinardefne Doğduğunda yapılan aşının ikinci dozu herhangi bir rahatsızlık vermiyor 😊
Pinardefne İlk aşısında ateş sorunu yaşamadık biz kuzum. Ama aşı yerleri çok ağrıyodu galiba normalde kıpır kıpır asla durmayan bir bebekti ama 2 gün falan bacaklarını hiç oynatmamıştı neredeyse. Avucunun ortasıyla dairesel şekilde aşı yerine masaj yapınca rahatlar. ☺️
Pinardefne kaç günlükken yapılıyor bu aşı
NeslihanPiaAbac çok teşeekkürler cok kafama takıyorum inşallah bşey olmaz 🙏🏽
Balannesi teşeekkürler rahatladım biraz ama genede takıyorum kafama ☺️
TugsemEce asi oldukdan sonra emzirme ve dus aldırabiliyor muyuz acaba bizde bugün ilk asisini vurulacağız da
TugsemEce benimkide cok kıpır kıpır her hareket ettiginde canı yanıcak diye endişeleniyorum.
TugsemEce tek bir yerinden yapılmıyor mu canım aşı iki bacağından mı yapılıyor?
Egemeneslihan 1ayın aşısın da duşunu aldırabilirsiniz cnm 2 aylık 3 gün aldırmıyoruz
Egemeneslihan Ben ne olur ne olmaz diye yaptırmadım canım aşıdan sonra. Ama emzirmede sorun yok. ☺️
Egemeneslihan emzirebiliyorsun sadece 3 gün duş aldırmıyorsun
Egemenneslihan 1ayın aşısın da duşunu aldırabilirsiniz cnm 2 aylık 3 gün aldırmıyoruz
AyeBalc tamam canim çok teşekkür ediyorum
eralp 1 aylık oldugunda yapılıyor
Pinardefne Acısı oluyor ya ona yapılacak bir şey yok maalesef. 🙄
TugsemEce anladim canim teşekkür ederim
Ahmedinannesi Aynen canım iki bacağından yapılıyo. Hiç tek aşı yapılmadı hep iki iki yapıyolar. 😒
TugsemEce ay kahroldum şuan😢zaten stresliydim iki kat arttı şimdi hiç dayanamıyorum canı yanıyor diye ben de ağlıyorum onla beraber😢
Ahmedinannesi Aşı dönemlerinden benimde canımdan can gidiyo o ağladıkça. Ama sağlıkları için gerekli ne yapalım. 😒