Aslananne1 Bihteeeer evet öksürük ates burun akıntısı hele ki öksürük geçmiyor kolay kolay bnde 10 aylık bebegimde yakalandik
starwomen Bihteeeer eşim ve kızımda bir şey yokta benim bu haftayla 2 hafta oldu resmen bütün kemiklerimi kırmışlar gibi her yerim ağrıyor. Bütün gün öksürük yok yattığım anda öksürük başlıyo ilaç falan da etki etmedi
Ummuscetinkaya Bihteeeer anaaam kimle görüşürseniz 2 gün içinde kusma bulantı ishal olur dikkat edin. Bünyesi düşük olanlarda ateş kas ağrısı da oluyor. Nonovirüs araştırın ama merak etmeyin ölüyormuş gibi oluyorsunuz ama bi bakıyorsunuz 2 gün içinde sanki hasta olan siz değilmişsiniz gibi geçiyor çok ilginç
Eymenikonunannesi14 Heralde yaaa 1 yasinda oglum var birden oksuruk basladi bol sarimsak, tereyağli pekmez gunluk sakizi agri kesici viks neler yapiyorum yine de hafiflemiyor boyle gidrse antibiyotik baslayacagim galiba
arassmomss starwomen Benim bütün griplerim öyle olur naçizane bi önerim var brequal 50/500 diye bi ilaç var iki üç gün kullanınca öksürük bitiyor hatta ilk içtiğiniz gece öksürük olmadan uyursunuz eminim. Zatürreden muzdarip bi öğrencim vardı çocuklar için olanı söylemiştim aynı ilacın annesi dua etmekten bi hal olmuştu aylardır geçmeyen öksürük geciverdi hocam diye ben alerjik astım hastasıyım her üşüttüğümde bunu kullanmadan öksürük bitmez keza annem de aynı şekilde sürekli kullanır çok çekilmez hale gelirse bi deneyin derim göğüs hastalıkları yazıyor sadece ama eczaneden recetesiz alabilirsiniz biraz yüksek bi fiyatı var ama bence değer çok geçmiş olsun
starwomen Bihteeeer evet ya çok fenayım. Eşim de helal olsun o kadar kötüsün ki hiç yatmıyorsun sürekli ayaktasın maşallah diyo. Bilmiyor ki ana olmak kolay değil 😂
Bihteeeer starwomen ahaha kız sana yazarken bile parmaklarım ağrıyor 😲😂aynen öyle anne olmak dünyanın en zor işi
starwomen arassmomss vallahi o kadar şey denedim hiç biri işe yaramadı. Yarın mutlaka alacağım çok teşekkür ediyorum. İnşallah bende bir an evvel kurtulur da rahatladım. Harikasınız 😍🌺
theanalikko Bihteeeer ay tam 3 gündğr ölü gibi yatıyorum ne bebeğime ne eve bakabildim hep eşim ve annem destekledi kafam kalkmadı resmen. Çok geçmiş olsun biz bütğn aile sırayla geçirdik bir daha da gelmesin ömrüm boyunca böyle iğrenç bir hastalık geçirmedim kovid yanında halt yemiş.