Nevarebeka1 Kızlar 15 aylık oğlumu bu cuma sünnet ettireceğim 3 de yedir en son dedi 8 de giriş yaptıracağız genel anestezi ile olacakmış üroloji doktoruna gittik o yapacak yani çok endişeliyim tavsiyelerinize ihtiyacım var ne almalıyım ne yapmalıyım doğru bi karar mı verdim genel anestezi korkutuyor beni 😭
pogacayanakk Nevarebeka1 ben 7 aylıkken sünnet ettirdim kolay geçmişti emeklemeye başlamasına rağmen. Bebeğimde lokal anestezi oldu, sizin kararınız mıydı genel yaptırmak
Zeynep-97 Nevarebeka1 ben oğlum 20 aylıkken yaptırdım ki çok hareketlidir hiç yerinde durmuyor ,bzim lokal anesteziydi hiçbişeye gerek yok dedi doktorumuz ,bezi bağlayın dedi bağladık .sadece ilk gün çişini yaparken yanma oluyor veya gaitasını yaparken anesteziden dolayı da bikaç gün ağır koku oluyor.oğlum sünnet olduktan sonra bikaç saat hastane de durmamız gerekiyordu öyle ki hemen kalkıp oyun parkına gtti zor tuttuk😅genel anestezi de yeğenim oldu da ondada bir sıkıntı olmadı.
Songultugra Nevarebeka1 erken sünnet ettirmen doğru karar hatta daha küçük bile ettirebilirdin çok çabuk iyilesiyorlar ve hatırlamıyorlar. iki oglumuda 8 aylıkken ettirdim iyiki yaptirmisim. hiç bir şey yapmadım sünnet sonrası sadece 2 beden büyük bez aldım sardım bardak falan kesinlikle koymadım çabucak iyilestiler 1 hafta sürmedi. genel anestesi ile olmadılar ama lokaldi aç kallmalari falan gerekmedi çocuk cerrahi yapmıştı
PaPaYyAm Nevarebeka1 8 aylıkken devlet hastanesinde yaptırdım 15 dk bile sürmüyor işlem. Telefondan kırmızı balık açmıştı hemşire. Doktor işini bitirince de bezi direk kapattı. Sadece 1 numara büyük bez ve büyük beden eşofman giydirdim zaten ilaçlarını (calpol, anestezi kremi, antibiyotik krem) doktor veriyor. Annem ayaklarından bende kollarından tuttum kıpırdayamadığı için çok ağlamıştı yavrum.
Oanne Bu cuma lokal oldu. Bol bir pijama ile gittik. Kolay oldu, 3. Gündeyiz. Sadece calpol, pomad (ikisini doktor yazıyor) kağıt bardak, kantoron yağı lazım oldu. 9 aylık olacağız birkaç gün sonra.
Nevarebeka1 Zeynep-97 maşallah inşallah bizimki de öyle olur acaba neye göre karar veriyorlar lokal ve genel diye
pogacayanakk Nevarebeka1 doktora bir sorun seçme şansınız varsa lokal yaptırın küçücük çocuk anestezinin etkilerini kolay atamaz vücudundan
Oanne Nevarebeka1 9 da hastaneye gittik kan verdik 10 buçukta sonuç çıktı. Sonra bebeğim aç ve uykusuzdu. Emzirdim ama uyumadı. On beş dakika sürülen jelin etki etmesini bekledik 15 dk da sünnet sürmüş olabilir ben çok ağladığım için hatırlayamıyorum.
Zeynep-97 Nevarebeka1 yani açıkcası onu siz belirliyorsunuz biz soruşturduk doktorların görüşlerini dinledik baya araştrdık hastaneleri çünkü genel anestezi küçücük bedenler için ağır bence.lokal yaptıran çok yer var eğer imkanınız var ise bir klinikte lokal olarak yaptırabilirsiniz fiyat olarak 1000 tl civari oluyor.
Nevarebeka1 Oanne bizden kanı bir ay önce aldılar anestezi doktoru gördü onayladı 8 de yatış dediler birde
Nevarebeka1 pogacayanakk lokal da sadece alt bölge uyuşuyor değil mi oğlum durmaz ki çok ağlar yanına bizi almazlar zaten
Nevarebeka1 Zeynep-97 evet benim korkumda o zaten ama çocuğum çok yanancılıyor sedyeyle yattığı an çığlık kıyamet koparıyorlarsa çok karıştı
Nevarebeka1 Songultugra bende büyük beden bez alayım yarın olacağız inşallah gönül pipi olduğu için doktoru biraz bekleyin demişti masaj yapmamız gerekiyormuş benimde korkum aç kalması hutsuzlanacak açlıktan değil çok memeci
Nevarebeka1 PaPaYyAm inşallah bize denk gelen hemşireler de ilgili olurlar geçici bi süreç biliyorum aslında ama insan telaş ediyor işte