Rhk01 4 ay 2 günlüğüz Hanımlar, kan damlası verdi sağlık ocağı Vegaferon.. içindeki parabenden dolayı vermicem. Zaten D vitaminide ocean kullanıyorum.. bende eczaneden ferrum marka aldım dün; henüz vermedim. Sizler ne marka kullanıyorsunuz Ferrumdan memnun kalan varmı diğer markalarda vardı Bestiron Sidefer vs her ay alınacak bişey 70-80 tl fiyatları aynı şekilde işe yarayacaksa o kadar para vermiyim dedim.. birde denemelik aldım iyi gelirse devam etmeyi düşünüyorum sizlerden fikir almak istedim..
celileturk Rhk01 https://www.farmareyon.com/urun/nutrigen-ferromixin-yeni-nesil-toz-demir-takviyesi-30-sase-nut200106
meeese Rhk01 benim bebeğim alerjik olduğu için istemedi Demir ilacını huzursuzluk yaptı. Doktor newfil önerdi 80 tl ama çok memnunum tavsiye ederim
Esrasncr Rhk01 bizde kullanıyoruz ama ne zaman versem kakasinda siyah noktalar oluyor sizdede oldu mu kan ilacımı yapıyor acaba
celileturk Benim kızım da vegaferon u reddetti küstü geri hemen. Bize de doktorumuz bir toz verdi. Nutrigen. Kaşık mamaya karıştırıp yediriyorum. Nutrigen hem d vitamini kan kan damlası özelliğini birlikte taşıyor.
celileturk BirsenT https://www.farmareyon.com/urun/nutrigen-ferromixin-yeni-nesil-toz-demir-takviyesi-30-sase-nut200106
Evseldoku baharsirkeci kaç aylıksınız ve kaç damla kullanılıyor biz 4 aylığız nekadae kullanıcısıyla söylemediler
snyck meeese newvit mi dediginiz bende onu aldım internetten bi eczaneden 45e aldım nasıl bu kadar fark olur arada 🤔 keciboynuzu var içinde tadı kötü değil alacak olanlar icin
Rhk01 Şimdi araştırdım ferrumun içindede sofre şekeri lavabo açıcılarda kullanışan katkı maddesi varmış şoka girdim bide bunu eczacı verdi en iyisi Bestiron fervix veya sidefer almak çocuğa bile bile sağlıksız şeyler veremem yuh o eczacıya
omer12 Rhk01 ferrum almıştım ama oglumun kan degerleri cok düşük oldugu icin doktorum sidefer yazdı. Oglumun sagligi yerinde olsunda hangisi iyiyse onu alırım
SerpilG Rhk01 sidefer kullanıyorum ama hemen bitmiyor 4 aya kadar yetiyor. Yenisini 1 hafta önce aldım
Gamzeren13 SerpilG merhaba kac damla veriyorsunuz acaba bnde alıcam sidefer 4 aylık 9 günlük oğlum hemşire 4 damla demişti vegaferon için
Rhk01 SerpilG 30 ml değilmi sidefer bendeki ferrumda 30 ml 1 ay anca gider hesaplamaya göre.sizinki daha mı büyük anlamadım
SerpilG Gamzeren13 kilosuna göre alınıyor diye duydum. 6 damla veriyorum dr öyle yazmıştı ama yaşıtlarına göre zayıf benim kızım. 8 aylık anca 7 kilo oldu oda 1 ay mama desteğiyle.