Esra_yigit Merhaba kızlar, gebe kalmak için tavsiye edeceğiniz uygulama varmi adet sonrasi kaçgün sonra yumurtlama olur takıp etmek istiyorum yardımcı olurmusunuz bana teşekkür ediyorum şimdiden
pasaklisinkukuli Esra_yigit önce bir doktora git onun uygun gördüğü folik asiti kullanmaya başla doktorun da yönlendirmesiyle yumurta takibi yaparsın
SetenayCo Esra_yigit takvimim uygulaması çok kullanışlı. Tabii sizin regl döngünüzü iyi bilmeniz de önemli.
Sgnnn Esra_yigit uygulama tam doğru olmayabilir. Ovulasyon testi akıp yapın. 2-3 ay sonra akıntınız şeklinden renginden yumurtlama çatlama dönemini ayırt edebilirsiniz. Ben ilk bebeğime öyle hamile kalmıştım. Instagram birgebeningünlüğü sayfasından takip ederek. Hangi fünün değerlendirilmesi gerekiyor vs
kolonyalimendil Esra_yigit uygulamalar standart olarak hesaplıyor, adetin 14. Günü yumurtlama diyor ama her kadının yumurtlama dönemi farklıdır. O yüzden ovülasyon testi ile takip etmenizi tavsiye ederim
MeReYa Esra_yigit Benim doktorum bana adetten sonra bir gün ilişki, bir gün boş diye tavsiye vermişti. Bence 5 gün sonra ya da 1 hafta sonra 1 hafta içinde bir gün ilişki bir gün boş diye bu takvimi uygulayabilirsiniz. Spermler 48 saat canlı kalabiliyor.
MeReYa Esra_yigit Yumurtlama günlerinde biraz belirtiler olur. Kasıkta hafif ağrı, cinsel ilişki isteği ve bence en belirgini akıntı. Yoğun, çamaşırı ıslatacak kadar beyaz akıntı olur.