Elika00 Kızlar memnun musunuz bu modeli almayı düşünüyorum avantaj devantajları neler kullananlar ne zamandır kullanıyor ? Şarjı ne kadar gidiyor
Serapsfb Elika00 bana gore bi dezavantaji yok oldukca memnunum v15 gibi elini basili tutmuosun ve bir tik haznesi v15 e gore kucuk ama yeterli oluyor uc modu var eko orta guclu seviye genelde orta seviyede kullaniorum yatak koltuk vs cekiceksem guclu modda calistiyorum
Egehnsmom Elika00 dezanavantajı yok ,eco da süpürürseniz şarjınız uzun gidiyor valla harika yaa parasını sonuna kadar hakediyor
Ece__ Elika00 ben 1.5 yıldır kullanıyorum ve şu ana kadar evime aldığım en mantıklı eşya bu☺️çok hafif, v15teki gibi çalışırken sürekli tuşa basılı tutmaya gerek yok,sadece v15in haznesine göre haznesi küçük ancak benim için sorun değil
Elika00 Ece__ hepinize teşekkür ederim kızlar bende v12 siparişi veriyorum o zaman 🧡 Akyel001 Ece__ Egehnsmom Fatmanur41
Akyel001 Elika00 inan dyson almadan büyük supurgem bozulmuştu ve yine büyük süpürge aldim sonra dyson aldim 2 aydır büyük süpürgeyi çıkarmadım yani benim beklediğimden çöl daha iyi bizim normal süpürgelerine gibi düşünme halıyı dövüyor resmen lazer başlıkta bağımlılık yapiyo
Serapsfb Elika00 yok asla kullanmiorum gerek kalmioki buyuk supurgeden cok ii basliklarida cok kullanisli
TUNTUN Serapsfb Eger bir fark yoksa tabiki uygun olanını tercih etmek isterim. Ama son model her zaman eniyisidir algısı var. Çok aradayim🫠