Prensesannesiduru63 Kızlar 7 gündür gecikmem var beni mahvetti bu durum agrılarım da var ama hala adet olmadım maydanoz suyu içtim adaçayı çok içtim ama hala olmadım dün test yaptım bişey çıkmadı negatif çıktı
Kk41 Prensesannesiduru63 ertesi gün hapları gecikme yapiyormuş. Bende de gecikme olmadı ama adet çok az Birgünnvar Birgün yok😏
Seydag11 Prensesannesiduru63 bende gecen ay 21 inde oldum 8 gun gecti tik yok. Bebegimide sutten kestim omu dengemi bozdu anlamadim
Prensesannesiduru63 Seydag11 ben norlevo hap kullandım diye bence gecikme oldu yoksa adetim çok düznliydi
Seydag11 Prensesannesiduru63 bugunde test yaptim ilk 20 dkkada bsey yoktu aradan iki saat gecti silik cizgi vardi gecersizdir dimi
2bebekli Prensesannesiduru63 meraba adet oldunuzmu acaba bende norlevo aldımda kaç saat sonra içtiniz acaba
Dilaradaghan Prensesannesiduru63 kaç gün gecikti adetiniz benimde 8 gündür gecikti hamile değilim testlerimin hepsi negatif ne yaptınız da oldu bir de
Prensesannesiduru63 Dilaradaghan 19 gün gecikmişti sonra tarlusal hap aldım onu kullandım ilacım bitti 3 gün sonra adet oldum