saclarinayildizdusmus Arkadaslar toki çıkıpta ödeyemeyenler varmış devrediyorlarmış onları nerden bulabiliyoruz bilgisi olan varmı? Yada devretmek isteyen varmı ?
Hep-sevgiden saclarinayildizdusmus merhaba ben tokide oturuyorum biz yazılmadık kuraya falanda girmedik tabi sonradan aldık kurada adı çıkıp vazgeçenlerin yani bankaya gittik banka bize boş evlerin listesini verdi biz gittik baktık istediğimizi aldik
saclarinayildizdusmus Alya-Sena Evwt mesela sana çıkmış ödüyorsun biyerden sonra ödeyemiyor satıyorsun ama devir galiba işte
Sess saclarinayildizdusmus bankadan alabiliyosunuz. Şahıs kendisi öyle devredemiyor galiba. Ödeyemiyorsa aynı hacizle evini kaybedenlerinki gibi bankadan alabiliyorsunuz evi
saclarinayildizdusmus Sess nasıl mesela herhangi bir bankaya da sorabıliyomuyuz bankada hangi bölüme soracağız bilgi verirseniz cok Memnun olurm
Sess saclarinayildizdusmus bir kaç kişiden sadece öyle aldıklarını duydum ama inan hic bilmiyorum. İsterseniz ilk aklıma gelen banka ziraat yani bu iş için ziraate bi gidip sorun anlatırlar heralde