pembeayakkabilikiz Kızlar bebeğim 19 gunluk 5 gündür kakasını yapmıyor ne yapabiliriz böyle bir şeyle karşılaşan oldum daha önce masaj da yaptık yinede kakasını yapmadı her emzirmeden sonra gaz çıkartmayı deniyoruz ama cikartmiyor
Mercosey pembeayakkabilikiz 10 güne kadar normal diyorlar yapmaması. Siz bol su için emziriyorsanız kimyon çayı içebilirsiniz
Mom_babyy pembeayakkabilikiz ben doktora da götürdüm sağlık ocağına da normalde 10 güne kadar normal diyorlar ama bana o zaman 8. Güne kadar bekle 3 gün bir çay kaşığı zeytin yağı ver bide poposuna sür dedi bende yaptım tam 8 günde çıktı hala da aynı zeytin yağı veriyorum 6 ya da 7 günde bir yapıyor alıştım 2 aylık olack bebegim bir süre sonra kendisi duzeliyormus için rahat etmeyecekse doktora gotur istersen
BuseCan pembeayakkabilikiz bir çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin. Sütünü sağıyorsan ya da mama veriyorsan. Bebe yağı ile karnına ayaklarına masaj yapabilirsin
pembeayakkabilikiz Mercosey suyu bol bol içiyorum ama işe yaramıyor gibi geliyor bana kimyonu denicem gaz çıkarmasıda sorun emziriyorum uyuyor gazini çıkarmaya başlayınca uyanıyor çıkaramıyorum sizler nasil çıkartıyorsunuz peki
pembeayakkabilikiz Mom_babyy bundan öncede yine yapmadı 8 gün bnde mamasina zeytinyağı damlattim ertesi gün yaptı ama şimdi yine yapmadı kendiliğinden yapsın istiyorum ama çok üzülüyorum bu duruma
pembeayakkabilikiz Mom_babyy yarın kontrolumuz var soracağım inşallah normaldir gazda çıkaramıyor kızım oda canımı sıkıyor
Mom_babyy pembeayakkabilikiz zeytin yağı alışkanlık yapmıyor ki doktor bana devam edebilirsin dedi zaten 2 3 ay sonra duzeliyormus
Mom_babyy pembeayakkabilikiz sor tabiki de gaz ilacı da kullanıyor musun onlar çıkarmasına yardımcı oluyor
pembeayakkabilikiz Mom_babyy evet öyleymiş bir çay kaşığı verebilirsin dedi doktorumuz bakalım nasıl olacak bundan sonra 😊