Momyfat93 29 günlük bebeğim var . 3 gündür emzik vermek istiyorum geceleri almıyor içi bulanıyor. Nasıl alıştırabilirim .
Mamay Momyfat93 kimi bebek ne yaparsan yap istemiyor emzik. Farklı bir emzik deneyin. Damaklı mı veriyor sunuz?
dere-07 Momyfat93 benim bebeğimde aynı durumdaydı ben veriyordum emziği o atıyordu böyle böyle derken alıştı şuan emiyor 😇
ybk2019 Momyfat93 2 aylık olduk bisürü emzik var evde ucuzundan pahalıya hiç birini almadı öğürdü hep damaklı damaksız farketmiyor. En son mamajoo nun bir emziği var dün onu aldı yani o diliyle itiyor ben geri sokuyorum ağzına tuttu bakalım ama ağlarken falan asla almıyor, keşke doğduğu gibi verseymişim 🤭
Tuba Momyfat93 benim oglum 2,5-3 aylik civari tuttu emzigi. ondan önce hep ici bulaniyordu almadi, her emzigi de denemistim damakli damaksiz falan. sürekli teklif ettim ama zorlamadim. en sonunda 2,5-3 aylikken avent ultra air olanini tuttu kendiliginden
Arzu_hira dere-07 kaç aylıkken alıştı bende ne emzikler aldım yok almıyor 4.5 aylık nasıl alıştırabilirim emme reflexside yüksek baş parmağını emiyor 😞
Elif2302 Benim ikizlerim de almıyordu en sonunda avent aldım ikisi de çok sevdi şimdi emiyorlar sürekli