Yerfistigininannesi MyDarlingSon benimde esim firinds sebzeli etli birsey istedi bakalim ne cikacak ortaya bide yanina oilav cacık yaparim
Handen MyDarlingSon Tarhana çorbası, ali nazik, bulgur pilavı. Bence çorbanın yanına sizde bir pilav yapabilirsiniz.
aytugpasa MyDarlingSon köfte patates istedi eşim 🙃 ben emziriyorum tutmuyorm o niyetli onun istediklerni yapcaz ramazan boyunca bakalım 😇
MyDarlingSon Yerfistigininannesi Ben de eşime sordum ama sen bilirsin dedi 😬😀 iyi senin ki fikir vermiş iyisin🤭
Yerfistigininannesi MyDarlingSon 6 yildir evliyim bu 3 falan oluyo oda sen bilirsin ne istersen kafana gore takil cumlelerini kullanmayi tercih ediyo 😀
herseySeninleguzel11 MyDarlingSon Kıymalı şehriye çorbası Fırında tavuk patates Havuç tarator Yeşil salata
herseySeninleguzel11 MyDarlingSon Yiyoruz normalde ama eşim ilk günden beri iftar da doğru düzgün yiyemiyor yapmayacağım o yüzden patates de var ya iki karbonhidrat ağır olur.
Mefeannesi MyDarlingSon sulu köfte Çiçek dolması vardı buzlukta onu pişircem Dünden biraz mantı var Salata tatlı alır eşimde
Dondurmalikahve MyDarlingSon Dünden kalan çorba var onun yanına patlıcan kebabı pirinç pilavı yapmayı düşündüm bir de yanına meze tarzı bir bir şey yapacağım ama ona karar veremedim tatlı dün kek yapmıştım onu yeriz yine dünden halka tatlısı var.
_The_ANA_ MyDarlingSon Dünden şehriye çorbam var. Yanına fırına soslu tavuk kanat, brokoli, patates karnabahar ve brüksel lahanası süreceğim. Bir de domatelsi pilav Mayonezli salata tamamdır 🤗
Duyulurum MyDarlingSon ben hamburger yapmak istiyorum hamileyim canım istedi, inşallah eşim de ister 🥺 çorba var dünden benim de. Şöyle bir durum var burada bir fırın var onun hamburger ekmeğini seviyorum o olmazsa ekmeği kendim yapmam gerekecek