Eslimebrar Merhaba kızlar bebeğime mama veriyorum ama bir türlü böyle severek içeceği bir mama bulamadim apatamil denedim Bebelac ikisinide öyle iştahlı icmiyor sizce hangi mama daha iştahını açabilir ?
Handen Eslimebrar Neredeyse birçok mamayı denedikten sonra Holle bize derin bir nefes aldırmıştı. Onu da her yerde bulamadık Golden Goat’a döndük.
Nursena0606 Eslimebrar evolvia içti çok severek. Bir yıl boyunca. Aptamil aşırı kötü bir mama. Bebelac da ne tadı var ne kokusu.
Nursena0606 Eslimebrar evet. Aptamil iki gün iki gece bağırttı çocuğu. Bebelac da içti maması kalmadığında ama pek severek değil. Aslında oğlum bu üç mamayı da içti. İçmemezlik yapmadı. Ben beğenmedim.
KayraVeAnnesi_06 Neslihanyagmur Ben denedim aşırı gaz yaptı bebeğime değiştirdim , şimdi evolvia kullanıyorum
KubeyHatun Neslihanyagmur Hipp combiotic kullanıyorum kızıma. Aptamil, Sma, Sma Comfort, Bebelac Gold denedim. Hipp Combioticte kaldık. 3 Ay 23 günlük kızım.
Bortubocek Eslimebrar ben yeni dogdugunda doktorun onerisiyle holle kullanmıştım..guzel kilo aldirdi ve gaz yapmadi..simdi biraktik mamayi