mustafanin-annesi- Gece uykusunda yüz üstü dönüyor uyuyor. Ben rahat ediyor uyuyor diye sıkıntı yapmamıştım ama yengem çocuk nefes alamaz boğulur diyince endişe etmeye başladım. Bebeğim 6 aylık. Böyle Bişey olur mu gerçekten?
Turgutveannesi mustafanin-annesi- kafasini zaten yana dogru koyuyor bence bogulma riski olmaz ama benim bebegimde 40liyken bile yuz ustu yatmayi severdi fakat cogu kisi bana yuz ustu yatmanin kalbe zararli oldugunu soyledi bende korkup o gunden beri izin vermiyorum.. ne kadar dogru bir bilgi bilmiyorum ama
Yagmur_24 mustafanin-annesi- artık kendi dönebildiği için bu pozisyon 3 aydan sonra öneriliyo içiniz rahat olsun ben de böyle uyutcam allah nasip ederse şu an bebeğim 30 günlük dönemediği için çokbu pozisyonda uyutmuyorz ama bazen gözleyerek bırakıyorz iyi oluyo kendini de elleriyle uyandırmıyo
mamanveutdormir mustafanin-annesi- dönmeye başladıysa siz ne kadar düz yatırsanızda dönecek o çocuk. yatağında hiç bişey bırakmayın boş olsun üzerine battaniye değil uyku tulumu giydirin boğulma ihtimali oluşturacak herşeyi kaldırın sonra rahatça yatsın bebeğiniz. yüz üstü daha rahat ediyorlar benim kızım 5 aylıktı dönüp yüz üstü uyumaya başladığında şükür bi sorun yaşamadık
gmzshn mustafanin-annesi- 6 aylığız doğduğundan ber yüz üstü kesintisiz uyuyor öyle istiyor ilk zamanlar izin vermiyordum sabaha karşı sürekli uyandığında yatağıma alıp yanımda kontrollü bi şekilde yüz üstü yatırıyordum ama şimdi büyüdü hatta doktorum bile kızdı manyak mısın yatağı yumuşak değil sertse ağzını yüzünü kapatacak birşey yoksa bırak yatsın yüz üstü diye. Artık karışmıyorum kendi yan yatırsamda dönüyor kafasını çok iyi kaldırabiliyor çünkü sağa sola dönüyor sürekli