edabolukbasi
Evet siz sarılık için demiyor olabilirsiniz ama aslında amaç sarılık varsa bir bebekte o sarılık değerini ortadan kaldırmak bir bebekte sarılık olma ihtimali ilk 15 gündür. Yani ilk 15 günde bebekte sarılık olmuyorsa 25 günlük bir bebek sarılık olmayacak demektir. Benim oğlum da 25 günlükken 3 saat uyuyordu. Ben iki doktora sordum uyuyabilir demişlerdi ikinci ayına doğru da 3,5 saatte bir uyandırmaya çalışıyordum o 4 saatte bi uyanırdı, doktor bana 5 saat kadar uyuyabilir demişti oğlum 4 saatte bir uyanıyordu 2 aylıkken ne zaman ki diş çıkarma zamanı geldi o zaman sık uyanmaya başladı ve gece beslenmesini kesene kadar geceleri sık sık uyanıyor Du İşte benim de yaptığım hata diş çıkarma döneminden kaynaklanıyor ağrısı var diye emzirdim gece beslenmesini kesmek zor oldu o yüzden uykuda beslenmek kadar önemli deyip sarılık değeri yoksa bir bebeğin onu uyandırmamak lazım yani sadece açlık nedeniyle kalkmıyor bebekler sıcak oluyor soğuk oluyor ya da yavaş yavaş o desteği alışıp yani desteklediğim meme ya da mama verme gibi sonra diş çıkarmaya başlıyorlar