UmutBebek5 Merhaba 2 aylık bebeğim var geceleri 3 kere beslemek için kalkıyoruz çok mu az siz kaç kere kalkıyorsunuz aylara göre
starwomen UmutBebek5 bebeğinizin genel durumu iyiyse bence az değil. Kızım 2 aylıkken gece 1 kez uyanıyordu sadece
seboss35 UmutBebek5 Canım bizimki 94638393 😂 Şaka bir yana en az 3-4 kere kalkıyoruz kalkınca da uyumak bilmiyor bugün 4 de uyandı 6 da zorla uyuttum öyle yani 6 ay 23 günlük bu arada
Atamertmoms Benim bebeğimde 50 günlük bende 3 kere kalkıyorum. Haftalık kilo takibi yaptık sağlık ocağından günlük kilo alımı iyiyse yeterli bence 3 kere
oznur0614 seboss35 ya bizimki de 4 ay bitecek sizinle aynıyız artik dayanamıyorum uykusuzluğa surekli kalkıyor 2 saat kesintisiz uyuduğu yok ne yapicaz böyle bilmiyorum geçecek mi en azından onu bilseydik bi teselli olurdu 😭😭
Nuraymehmet Nurrr3 7.5 aylik valla ben kac kere kalkio hatrlamiom her kalkmada emio o yuzdende kilosu fazla
ipekkizinanasi 10 ay 15 günlük. Gece boyu memem açık uyuyorum ona rağmen 10 kere kalkmıştır. Canı sağolsun ne diyeyimmmm😅😅
Zelihalp oznur0614 tabii geçecek güzel anne. Ben tam bir yaşında gece beslenmesini kestim. Bir ay falan gittikçe azaldı uyanması sonra da uykusu iyice oturdu kesintisiz uyumaya başladı
Kizimcimmm1 UmutBebek5 bende gece beslenmesine bakıyordum şimdi benimki bugün 9 saat hiç kalkmadan yattı 4 aylık yani böyle olan var mı ben 6 saatte fakan kalkıp emziriyodum ama bugün ben uyandırmasam daha uyur gibiydi şekerimi düşüyo bu kadar uyanmaması normal mi bilemedim
Dilaraaa2131 Kizimcimmm1 benim bebeğimde 5 aylıkken. 3 aylıktan beri gece 12 gibi yatar sabah 9-10 da kalkar öyle beslerim. Bazen gece 1 kere teklif ediyorum genelde uyku ağır basıyor çok az içiyor. Bebeklerimizin uykuya da ihtiyacı var kilo alımı iyiyse bence kendimizi şanslı saymalıyız:)
Duygulinaa Kizimcimmm1 benim kızımda 5 aylık 3. Ayından beri gece kalkmiyor beslenmeye bende uyandirmiyorum normal cnm acikinca agliyorlar zaten 8 9 saat uyuyor 😊
Mavi-Hzl UmutBebek5 23 günlük gece 01.00 - 03.30 - 06.30 kalkıyoruz. Ama son zamanlarda gaz sancısı olduğu için 3 ten sonra uyumuyor ve sık sık emiyor başka türlü sakinleşmiyor. Yani bir düzene oturtmak için de sağlıklı problemsiz olmalı diye düşünüyorum 😔🙄
Binnazanne Mavi-Hzl Benim oğlum da 20 günlük bende gece 2.5 3 saate bir besliyorum. Bazen ben uyandırıyorum. Bazen de kendi uyanıyor.
Ocakalti UmutBebek5 normalde benim kızım da 2 kere uyanır bu gece 1 defa emzirdim onda da ben uyandırıp emzirdim uyandirmasam hala uyuyordu 😳 2 ay 20 günlük
Meliha17 UmutBebek5 2 aylık ve 3 aylık kontrollerinde gelişimi iyi olmasına rağmen doktor 4 saatte bir beslemelisin uyandır kan şekeri düşer o daha fark edemez uykudayken acıktığını demişti
melda111 UmutBebek5 bnm 40 günlük bebeğim var gece en fazla iki kere kalkar merak etme onlar acıktı mı uyanıyor zaten. Eğer güzel emiyorsa bir kere de ona yetiyor
Rab123 melda111 benim de bebegim 2 3 günlük ece 3 kez kalkıyorum ama dakika olarak az emiyor ya 5 dk ya 10 dk falan üstüne mama veriyorum onu bile bitirmiyir neden acaba erken doğum oldu ayına göre küçük hala ondan mi
Erdi melda111 benimki de 1 aylik oldu yeni 3 sefer anca kalkiyor sanciyla zor uyuyor bide bi sorun olmaz demi bn mi uyandirmaliyim yoksa