MustafaEreninAnnesi Merhaba kızlar , bebeğim 26 günlük anne sütü emiyor sadece ama sütüm ilkin Tazyikli geliyor bebeğim sağlıklı bir şekilde ememiyor sürekli genzine kaçıp öksürerek bölünüyor emmesi, bunu nasıl kontrol altına alabilirim bir öneriniz var mı?
Armoni MustafaEreninAnnesi emzirirken kafasını daha yukarda tut boğulmasını engeller daha rahat emer dik gibi yani bide ayakta emzir ben o şekilde buldum yöntemi
Sarelin MustafaEreninAnnesi emzirmeden önce sağın. Ama mutlaka elle sağın makine tazyiki arttırabilir. Bir de yatarak emzirmeyi deneyebilirsiniz o zaman daha rahat emiyor
Aybalosmoms Benim de öyle, instagramda buna ilişkin videolar izlemiştim ama aklıma gelen dik tutulması bebeğin ve emmeye başlamadan önce ilk sütü sağmak🥰
MustafaEreninAnnesi Sarelin 66arasim Aybalosmoms Önerileriniz için teşekkür ederim kızlar 😌 ama sağmanın tazyiği arttırdığını okumuştum
Sarelin MustafaEreninAnnesi makine evet arttırıyor. Elinizle az az sağıp tazyikli kısmın geçmesini sağlarsanız bebeğiniz daha kolay emer. Çünkü tazyikli geldiği zaman boğazlarına kaçabiliyor rahatsız oluyorlar genelde
Sarelin S_H_FS benim bazen çok tazyikli oluyor. Kızım emerken rahatsız olup kafasını çekiyor çektiği gibi süt yüzüne fışkırıyor tazyikli şekilde. Böyle hortumu sıkarsınız su tazyikli gelir ya aynı öyle geliyor süt