Miraydeveci Şimdi canım sabah malum kahvalti , standart şeyler yumurta hep var , labne , domates yada 🥑 ya da lor tahin , işte o an nasıl ilerlerse tabağı … Öğlen yemek vermiyorum 1 ya da 2 meyve karıştırıp örn armut kuz elma Cennet hurması benim bebeğim bunları yiyor sadece 2 cevizi un haline getirip biraz pekmez katip karıştırıp muhallebi içinse bebekler icin kek karışimi watiliyor un gibi ya irmik ya da pirinç unu kullanıyorum bazen değişiyor hurma , kuru meyve ne bileyim kayısı kuru uzum dut GB haslayip buharda ezip yine ceviz ile muhallebi yapiyorum ve karıştırıp yediriyorum kaşık kaşık … Akşam kesinlikle bir et türü kırmızı et tavuk yada balık muhakkak oluyor onlarla çorba yaparım genelde ya da köfte sebzeleri çok kullanırım çorba da mesela havuç patates kabak prasa bezelye bir parca kiyma ile çorba yaparım blendir da geçiririm çok sever. İşte sabah erken ve gece yatarken de mama ama şu an da günler uzadı araya bir menü daha ister mesela şöyle özetlersek mama , kahvaltı , meyveli muhallebi , bir çorba , akşama da etli bir püre ya da köfte işte yemek yatmadan da mama tabi saatileri sana kalmis ve yigunlugu bebeğinin iştahını kalmış mesela ben sabah 7.3o da uyanır hemen mama veririm kahvatiyi artık ta 1o.3o 11 de yapar gibi akşam 19. Da akşam yemeği yer erken yatarsa mama içmez ama gece kalırsa 21.oo 22oo gibi mama icer , inşallah yardımcı olmusumdur canım ya ♥️