Nisam14 Kizlar yok mu bunun çaresi delirmeme ramak kaldı geçmek bilmiyor agrisi ocak ayından beri 3 kez tekrarladı yanaklarım ful agriyo suan uyuyamıyorum zonk zonk ediyo sinüzit olan nasıl çare buluyo emziriyorum ilaç kullanamıyorum
esraeerdogann Nisam14 migren var bende de 4 gündür çekiyorum parol içe içe bir hal oldum ama asla çaresini bulamadım emziriyorum bende diğer ağrı kesicileri içemiyorum patates sarıp yattım bir sefer biraz dindiriyor gibi hafifletiyor gibi psikolojikde olabilir ama bir deneyin isterseniz
Prenses_annesi04 Nisam14 elinizi yüzünüzü sıcak suyla sabunla yıkayın burnunuzu iyicene sumkurun maalesef benmde var ama bu rahatlatıyor zaten sinozit soğukta çok ağrır
Nisam14 esraeerdogann hiç bisey fayda etmiyor ki valla bıktım bundan en ufak burnum aksa sinüzit oluyo tıkanıyo mu napiyo anlamadim ki
esraeerdogann Nisam14 ah bende az önce ağrıyla uyandım uyuyamıyorum zonkluyor tekrar ağrı kesici içtim dayanamıyorum çok kötü bişey birde midem bulanıyor baş ağrısından
esraeerdogann Nisam14 sizede patatesi ince ince yuvarlak kesin alnınıza koyun sıralı şekilde tülbent ile sarın işe yarar belki bir deneyin