Deryaderya3 Kabızlık hakkınd ane yapıyorsunuz 2 aylık bebeğim var asla kaka yapamıyor doktora soyledım kulak cubugu ıke uyarı verın dedı yapıyorum ve anında kakasını yapıyor ama sakıncalı dıyenler var sakıncalı olsa doktor onermez dımı?
egeninanns Deryaderya3 uyarmak çok sıkıntı ilerde hiç yapamaz . Doktorunuzu değiştirin bence normalde kimse önermez onu
Esengul-51 Deryaderya3 bizde ilk zamanlar çok yapıyorduk bi sakıncası olduğunu düşünmüyorum ama şey diyorlardı bu şekilde alışırsa hep zorlanır kendi yapamaz dşye.. sonra mamasına 1 çay kaşığı zeytin yağ koyduk bi süre sonra çok şükür geçti günde 1 bazen 2 posta yapıyor çok şükür 😁
Deryaderya3 egeninanns pekı dıger turlu nasıl yaptırabılırım kakasını saf zeytınyagı verıyorum zaten mama kullanıyor hem kasıkla ıcıyorum hemde hafıf bıkac damla mamasına koyuyorum
Deryaderya3 Esengul-51 çok acı cekı Esengul-51 fakat ben zeytınyagını denıyorum amaa onu yapmama ragmen dort bes gunde yapıyor oda zorla ve asırı agrı cekıyor bende mecbur kulak cubugunu yapıyorum kakasını yaptıktan sonra okadar rahatlıyor kıı
egeninanns Deryaderya3 mamanızı değiştirseniz belki de yaramıyordur . Emziriyorsanız da daha sık emzirmeniz gerekli sıvı eksikliği kabızlık yapar çünkü
Deryaderya3 egeninanns suan gayet ıyı kılo aldı mama da yarıyor baska mamaya gecmek de ıstemıyorum aslında varmı baska mama onerınız?
Ozhanoslem @"Deryaderya3 benim kızım 8 gün yapmadığı oldu şuan probiyotik veriyorum kullandığım 3.guninde yaptı birde anne sütü alıyorsa bal kabağı yemenizi tavsiye ederim sütten geçip kolaylastiriyormus
Deryaderya3 Ozhanoslem hayır mama kullanıyoruz sma mama acaba saglık ocagına gotursem ılac vs verırmı kabızıgı ıcın
Deryaderya3 Ozhanoslem acı cekmıyor muu zaten doktora ben sordum dedıkı on gun yapamayanlar var yalancı kabızlık var dedı cok zorlanırsa kulak cubugunu dene dedı
Ozhanoslem @Deryaderya3 yanlış hatırlamıyorsam gliserin kansuk diye bir fitil verdi doktorumuz kullandığım 2 dk sonra yaptı araştırın isterseniz
Deryaderya3 Ozhanoslem ama duzene gırdi mi? Mesela tamam onu kullandma ma bır hafta sonra gene aynısı oldu yınemı fıtık kullanacagım
Ozhanoslem @Deryaderya3 fitille yaptı sonrasında ben hem probiyotik kullanmaya başladım onu kullandım 3.gun yaptı