Sweetmomy0 Bir yaşında bebeğim var kızlar burnunu temizledim burun aspiratörüyle fakat hala agZımdan nefes alıyor neden acaba
Makbuss Sweetmomy0 Allah acil şifalar versin inşallah boğazı kuruyorda olabilir bol ılık su ver ve burnunu temizle
NANANA Sweetmomy0 canim benim oglumda 1 yasinda ayni durumdayiz 1 haftadir doktora goturdum alerji testi yaptirdik yarin sonuclar cikicak alerjiden dediler ola bilir cunki grip digil genizi temiz ama nefes alisi sorunlu
busrasahinn Sweetmomy0 yakınında eczane varsa izotonik serum al yani boş serum siringayla burun deliklerine sıkıyorsun zaten bi yerden sıkıyorsun öbür delikten çıkıyo ben az tikansin hemen yapıyorum çok şükür hiç bir sıkıntımız olmadı hiç henüz bazen ateslencek gibi oluyo o zamanda yapıyorum rahatlıyo geri düşüyo ateşi
Zeynepppppp Sweetmomy0 burnunu temizlesende tıkanıklık olabiliyo canım ilacı yok mu ilaç flan versen bide yanına soğan koy
Sweetmomy0 Zeynepppppp sagıl canım Allah bin kere razı olsun senden duyarlılığın için Canım birşey falan mı yuttu diye korkuyorum
Sweetmomy0 NANANA Bisaniyebakarmisin Oglusum5357 Kızlar gerçekten Rabbim ne muradınız varsa versin gerçekten sabahı ettim basında bekleyerek ... yorumlarınızı okudukça rahat ettim ilk çocuk olunca ilkkez böyle bi durumla karşılaşınca ve eşimde görevde olunca telaş ettim kusurum olduysa affola 🙏🏻 Merve1705 Zeynepppppp
Sweetmomy0 Merve1705 hırıltı yok ateş yok burnuna sprey sıkıp açtım ama nedense agzından alıyor nefesi ve yutkunuyor korktum inanın ilk bebeğim dağın basındayım polis eşiyim gerildim eşim evde yok
Merve1705 Sweetmomy0 korkmakta gayet haklısınız ama yüreğiniz rahat olsun.günde 3 4 kere bolca serum ile burun temizliği yapın burnu nemli kalsın bebeğinizin rahat nefes alsın mecbur kalmadıkça çekip kurutmayın burnunu
Oglusum5357 Sweetmomy0 burnunu yika cnm bnmkinedr aspirator cekiyr ama hc fayda etmiyr hep tikali yikaynca rahatlıyor
Merve1705 Sweetmomy0 kesinlikle yutmuş olamaz yutsa büyük tepkiler verirdi nefes la kata güçlük boğulma kızartıp morarma Allah korusun sakin olun öyle bir şey olsa anlamamanız imkansız çünkü
Bisaniyebakarmisin Sweetmomy0 yutsa ,Allah korusun nefes borusuna kaçsa ağızdan bile nefes alamaz. Korkma canim. Geçmiş olsun. Burnu tam açıklamıştır. Belki burnu ka paliykenki nefes alıp verme şeklini devam ettirmek istiyor kendince:-)
Sweetmomy0 Merve1705 kan beynime sıcradı ya sinirden ağlıyorum inanın yüzüstü yattı uyudu ilkkez oldu endişe ettim içim rahat etmedi ya çok değişik bir ruh hali inanın
Merve1705 Sweetmomy0 yüzüstü uyuma meselesini siz yanındayken yapın tek başına o pozisyonda kalmasın ilk 1 ay genelde yan yatış öneriliyor zaten aklınızda olsun
Sweetmomy0 Makbuss ıhlamur veriyorum genelde ılık ama suyunu da hafif ılıtırım artık teşekkür ederim rabbim razınolsuuunnnn
Merve1705 Sweetmomy0 ben yeni sandım 😊 oo maşallah istediği pozisyonda uyuyabilir korkmayın oğlum 9.5 aylık yüzüstü uyuyor. Hiç müdahale etmedim siz rahat olun ki bebeğiniz de rahat olsun
Sweetmomy0 NANANA canım bugün ilkkez oldu normalde olmazdı zaten burnu falan kaşınıyor alerji ilacı şurubu veriyorum nezle gbi durumlarda ama ilkkez olunca Ateş yok suyuda bol içiyor biraz çişi kokuyor üşüttü zannettim ama üşütmeye dair bir şeyi yok
Sweetmomy0 Merve1705 su saate kadar uyutmadım ya korkudan eşim ne zaman gelir Allah bilir 😔uyudu yavrum dayanamadı 😒
NANANA Sweetmomy0 bizde koye gittigimizde basladi oglumun rahatsizligi . Sanirim hava degisimi carpti ama yinede nefes alisi beni rahatsiz ediyo burnunu yikiyorum guzelce okyanus suyuda kullaniyorum ama yine ayni