Bademll_eda_ normal kıyafetlerin çekme durumu hiç olmadı benim makinemde. Sadece kızımın triko bir şapkası vardı kullanılamaz hale geldi ve müslin bir battaniyesi vardı o küçüldü. Şöyle düşünün; çamaşır makinesinde de her şeyi aynı sıcaklıkta yıkayamıyoruz sonuçta. Triko ürünleri atmıyorum ben o yüzden çekme ihtimaline karşı. Onun dışında çarşaf nevresim toplu halde atınca kurutmayabiliyor. Bir yerde okudum sentetik ayarında atınca veya çamaşırlarla beraber atınca kurutuyor yazmışlardı. Henüz onları denemedim. Bir de kıyafetleri biraz inceltiyor. Ama öyle aşırı bi incelik olmuyor. Yani iki üç sene rahatlıkla götürebilir. Bunun için de şunu okumuştum. Çok kalın ürünler ve çok ince ürünler aynı anda atılınca, kalın ürünlerin kuruması daha uzun sürdüğü için ince ürünler tahrip olabiliyor. Aslında biraz dikkat edilmesi gerekiyor. Ama ben bu kadar tabii ki dikkat edemiyorum. Benim ailemde 6-7 senedir kurutma kullanan insanlar var ve yıllarca aynı kıyafetleri giyebiliyorlar. Aşırı bir tahribat söz konusu değil yani. Kırıştırma konusunda gelince benim makinem hiç kırıştırmıyor denebilir. Hele de makine biter bitmez katlayınca ütülü gibi oluyor ama makinede eklerse kırışıyor. Benim açımdan eksileri bunlar. ☺️