-ElifiM54 Kızlar bu kanguru indirimdeyken alayım dedim zayıf bırıyım kullanmakta zorlanırmıyım sekız aylık olucak
Bibebek_ -ElifiM54 bunun ayarında daha uygunları var onun yerine ebebeğe girip star kanguru yazın bş onu inceleyin daha iyi hem oturma desteği var hem bel hem baş desteği hepsi bi arada ve daha uygun
Sebusebu -ElifiM54 benim bebeğim sevmemişti kanguruyu… bundan değil ama baska bisey aldım kullanamadım hiç
-ElifiM54 Bibebek_ kuzum erkek bebekler ıcın zararlı dıyolar ondan bunlar desteklı falan dıyolar bıde uzun yolculuk yapıcam yoksa gerek duymam ama
Kaynana-elti-gorumce -ElifiM54 kangular mi çok pahalanmis piyasaya göre bana mı pahalı geldi 😀 kız bunun nesi indirimde
Bibebek_ -ElifiM54 niye zararlı olsun ki arkadaşım önerdiğimi kullanıyor erkek bebeği var ama bi problem olmadı bende de molmini var erkek bebeğim var 3 aylık 1.5 aylıktan beri devamlı kullanıyorum 🥰🥰
Aslicamm -ElifiM54 ben 7-8 aylık gibi bıraktım bu kanguruyu çünkü kilo aldıkça cirtlari açılıp duruyodu konforlu olmuyodu bebek için hem de omurga sağlığı için gerekli olan bacak açıklığı da sağlanmamis oluyodu