Simgealp39 Merhabalar, oğlum 6 aylık ve 5 aylıkken uyku eğitimi almıştık. Şuan uyku eğitiminden geriye kalan desteksiz uyuması fakat gün içinde yarım saat yarım saat uyuyor gece sürekli uyanıyor bunun önüne geçebilen var mı? Öneriniz var mıdır?
Deletedmom_39 Simgealp39 6,5 aylığız canım gündüz uykuları yarım saat 🥴 gece de ilk beslenmede dalıyor ama 2.beslenmeden sonra uyumuyor
sedaozdemir Simgealp39 benim oğlum da 7 aylıkken uyku eğitimi aldım güzel gidiyordu şimdi 9 aylık olduk diş çıkarıyoruz ateşlenmelerimiz var huzursuzluk var bu yüzden gece biraz sık sık uyanıyor. Ama gündüz uykuları Bir saatten aşağı değil. Yani bu sık sık uyanmaları diş problemine bağlıyorum İnşallah sonra düzelir. Sizin bebeğinizin de bir problemi vardır belki. Belki dişleri çıkacak diye çok fazla kaşıntıları vardır ağzında. Ya da burnu tıkalı olabilir. Odanın sıcaklığı ve nemi de önemli tabii ki
Simgealp39 sedaozdemir belki diş olabilir çünkü Oda sıcaklığı 22 derece nem %51 uygun aslında burnu da tıkalı depil Şuan rahat nefes alıyor
Saretiryaki Simgealp39 tamam o yüzden aynı şeyi yaşadım yarım saate bir uyanıyordu ağlayarak bi baktık diş gelmiş 1 ay sürdü tabi bu durum