Aysegizem1 Papatyam3435 düşüyor o ilaçla ilaçta 300 ₺ çok uygun çok. Bence o ilaçtan öneririm et beni ve benleri düşürüyor kendim şahit oldum. Hatta annem de yaptı onunda düştü deşecek bi yan etkisi yok acıda hafif sinek isirigiymiş
Aysegizem1 Gktggelis benim teyzemin de vardı kocaman hemde yüzünü kaplıyordu butonundaydı bi ilaç aldı 300 ₺ damlatti hemen düştü 1 haftada
Aysegizem1 Papatyam3435 hayır orda değil teyzemin komşusu satıyor, bitkisel tamamen kadının mağazası var ama yani yalan söyleyemem kimsenin günahına hakkına da giremem gözümle gördüğüm için diyorum öneririm kendi annem de kullandı
Nrcnkseri et beni için limon tuzu her gün et beni üstüne günde iki üç defa beklet bir hafta sonra düşücek
Emelllll5454 Benim de benlerim var ama et ben değil normal deri üstünde siyah nokta nokta benler o kremin adı nedir acaba
Nononame Papatyam3435 ay sakın krem olaylarına falan girmeyin.. hastanede alınan benler patolojiye gönderiliyor. Allah korusun ama sonuçta kanser oluşumunun belirtilerinden biri. Temiz mi sıkıntılı mı diye bakıyorlar hastanede.
bluem Papatyam3435 esim et benini aldirdi krem surup yakmislardi kendiliginden düşmüştü acili bir sey degil demişti