Balbeby Kızlar kiloluyum ne yalan söylüyorum göbek piercingi çok hoşuma gidiyor bnde deldirmek istiyorum ama nasıl durur ağrısı sızısı olurmu bilmiyorum aranızda yaptiran varmı artı ve eksi yönleri neler
Dimitrina_kovaceva Balbeby ay çok fena oluyorum göbek piercing görünce ve yaptırma fikrini düşününce bile. Aşırı tikim var göbeğimden. Kendim bile elleyemiyorum😀 şimdi okuyunca yine bi fena oldum. Ağrı sızıyı bilmem ama bence yakışır çok güzel durur seviyorsan yaptır güvenilir yerde.
joyfulmom Balbeby bir hevesle yapılan piercingler sonra pismanliga dönüşüyor bence düşünerek yaptırın göbek değil ama fazlasıyla kulağımda delik burnumda da vardı çok pişmanım yaptırdığıma
Bebekcercinli23 Balbeby yıllardır var canım bende ve çok seviyorum hamileliğimde bile hiç çıkartmadim seviyorsan yaptır acimiyo hic bı şekilde içinde kalmasın hevesin 🥰🥰
Aezgi Balbeby en cok istediğim sey bir kere arkadasımla gittik o deldirdi ben deldiremedim cesaret edemedim halada cok hevesim var cok seksi duruyor bence ama korkuyorum😂😂
joyfulmom Dimitrina_kovaceva ay bu göbek tiki bir tek bende var sanıyordum 😂 eşim dokununca çığlık çığlığa kalıyorum kendim bile dokunurken huylaniyorum
Bebekcercinli23 Balbeby hayır canım hiç bi şekilde sorun olmuyo çok rahat kullandım doğuma girerken çıkarttım sonrasında hemen taktım zaten onsuz çok eksikmisim gibi geliyo 🥰
EmelAlyadua Balbeby ağrısı sızısı hiçbir şeyi yok canım 10 senedir takıyorum sadece hamile iken karnım büyüğü zaman çıkardım doğumdan sonra hemen geri taktım 😇 İlk bir filan dikkat etmen gerekiyor o kadar krem falan sürüyorsun 1 gün su değdirmiyorsun o kadar
NariNariKiminYari Balbeby benim en büyük pişmanlığım oldu neredeyse beşiktaşta bilinen bir yerde deldirdim 2 defa yanlış deldi 3. De düzgün deldi ve çok sızlamıştı bir kaç gün de sürdü sızlaması sonra sıkılıp çıkardım
Handen Balbeby Her yerimi deldirebilirim ama göbeğimi asla. Düşününce bile bir tuhaf oldum. Göbeğim dışında da sadece kulağım delik. Kulak aksesuarı daha çok seviyorum ben.