fa_sena_y Kızlar 6 aylık bebek öksürme numarası yapabilir mi birkaç gündür yapıyor gerçek öksürmediği çok belli ama acaba dedim başka bir şeyden olabilir mi?
gocebebirbayan fa_sena_y yok hayır benim bebeğim de yapıyor. İlgi istediğinde kucak istediğinde yapıyor genelde. 5,5 aylık olmak üzere
Zumra_Fatma fa_sena_y yok canım normal benim kizda 7 aylik biz oksurdigumuz zaman bizi taklit ediyor xnku bu aylar taklit etme ayı normal yani
Ysgl26 fa_sena_y yapıyolar canım. Oğlum 2 aydır yapıyo annem öğretmiş sağolsun 😂 unutturana kadar canım çıktı.. yapınc gülmeyin hatta hiç trpki vermeyin zamanla unutuyorlar
Mbrre fa_sena_y bizimki de yapiyor 🤦♀️ dedemden gördü ve anında kaptı Bende çok suphelenmistim ama taklit gibi duruyor haftaya kontrol de soracağım doktora insanı şüpheye düşürüyor 😁
Barlashatice fa_sena_y evet bizimkide yaptı o ara dudaklarını yuvarlak yapıp yapıyordu birde ama çok net anlaşılıyor gözümün içine bakarak yapıyordu hep 7 buçuk aylık geçti
Selamcanim fa_sena_y bende numara yapıyor sanıyordum. Keşke öyle kalsaydı. Yada ilk öyle olduğu an doktora gitseydim. Çocuğumun öksürüğü şimdi berbat bi duruma geldi. 😔
Anr5155 fa_sena_y 3. Aydan beri yapıyor benim kızım hatta biz öksürünce bizde numara yapıyoruz zannediyor gülüyor.