LDYA123 Süt alerjisi diyetindeyiz ama dikkat etmemize rağmen yüzünde kızarıklıklar geçmedi hala kaşıntı kızarıklık devam ediyor böyle bir şey yaşayan oldu mu
edabolukbasi LDYA123 paketli gıdalarda da oluyor onları tüketiyorsanız olabilir doktorumuz 3-4 hafta sürer hemen geçmez demişti
Ozgeruya LDYA123 süt alerjisinde genellikle dana eti falanda capraz reaksiyon yapabiliyor. Benim okuduğum alerji kitabi var profesör alerji doktoru yazan süt alerjisi olan dana eti vs tüketmemeliymiş, yumurtada olabilir alerjisi test yapildimi
OnderArasinAnnesi Aksmom LDYA123 Benim oglumunda süt yumurta inek eti bazı balıklara var hepsi testte çıkmıyor deneyerek bulduk
LDYA123 edabolukbasi hiç tüketmiyorum aslında ama 2 haftadır dikkat ediyorum hiçbir şey yemiyorum neredeyse
edabolukbasi LDYA123 bize kaşıntı için kortizonlu krem vermişti onu sürdükten sonra artık yüzüne dalmıyor
LDYA123 Ozgeruya yumurtada var alerjimiz ama et tavuk için yasak konulmadı acaba yememek mi gerekiyor
edabolukbasi LDYA123 zaten bir hafta kullanmadım ki 2 kere sürdüm geçti tekrarlayınca kullanabilirsin dedi
LDYA123 edabolukbasi sürünce geçiyor sonra tekrar başlıyor yani hala bir şey alerji yapıyor anlayamıyorum
Aksmom LDYA123 hayır ben kendim diyet yaparak buldum 10 aya kadar alerji testleri doğru sonuç vermeyebilir
edabolukbasi LDYA123 sadece süt ve süt ürünleri mi yasak bizde yumurta ve ette yasak belki onlar da yapıyor olabilir
Ozgeruya LDYA123 bizim doğuştan çoklu besin alerjisi vardı kanda çıkmamıştı 7.ayda deri testinde çıktı
LDYA123 OnderArasinAnnesi deneyerek bulmak çok zor değil mi ek gıdaya yeni başlıyorum şuan ama zaten anne sütünden bile alerji yapıyor nasıl bulacağız bunu
OnderArasinAnnesi @LDYA123 LDYA123″#p25136373 evet çok zor ben önce kendim yiyorum deniyorum bisey olmazsa bebeğime tattiriyorum daha az tepki veriyo