Özel bir bankada temizlik işlerinde çalışıyorum yaklaşık 5 sene oldu şimdiye kadar hiç sıkıntı ysşamadım 7 katlı bir binaydı depremde çürük raporu almıştı bir tarafı bir tarafı bölge ben bölge kısmında çalışıyordum yıkılma kararı alınınca başka bir yere taşındı şube bölge girişleri birleşti tabi mutfaklarıda şubenin operasyon müdürü ısrarla mail üzerine mail atmış bölgemin temizlik elemanı işini bitirince şubedeki temizlik elemanına yardım edicek diye bizde kabul ettik şimdi öğlen aramda dışarı çıktım beni gidip şikayet etmiş öğlen arasında dışarı çıkmayacak iş yapacak diye bende itiraz ettim bub sebebten dolayı 5 aydır benimle uğraşıyor şube temizlik elemanı sürekli gidip beni şikayet ediyor sonra yüzüme gülüyor hiç birşey olmamış gibi şikayeti ayyuka çıktığında ben yapmadım ben etmedim diye kişilik karakter bozukluğu var dünde genel müdürlüğe mail attırmış ben siyaset yapıyormuşum iş hakkım fes edilmiş şok oldum sözde bir personelle tartışmışım personelinde adını vermişler personelde öyle birşey yok demiş muhattap olmamaya çalışıyorum bütün işlerine koşturuyorum ama yok kadın beni takmış Mobbing uyguluyor ve ben artık çok yoruldum beni bezdirmeye çalışıyor ne yapabilirim lütfen bilen varsa yardımcı olsun pisikolojim berbat halde