zeyatmaz Kızıma uyku tulumu almayı düşünüyorum. Gece emzirmeleri oluyor. Uyku tulumu kullanan anneler gece emzirirken tulumu çıkarıp öyle mi emziriyorsunuz yoksa tulumlama emziriyorsunuz. Emerken terliyor O yüzden biraz tereddütlüyüm. marka olarak uyku tulumu tavsiyeleriniz nelerdir?
Seydameva zeyatmaz hello baby ve lcw dekiler güzel tulumla emziriyorum çünkü çıkarırsam uykusu kaçar ☺️
Seydameva zeyatmaz evet efor sarfediyor doğal olarak terliyor yani yapacak bsey yok ne yazık ki koşa kolluyla bile terliyorlar 🙈
Rukiye66 Lcw içeriği polar ve pamuk hello baby zaten bi vakaa içeriği polar 🤯 bunlar çocuklara çok zararlı terletir ve kurumaz teri hastalık olarak geri dönüyor.çok araştırdım içeriği yün sağlıklı sıcak tutuyor terleyince emiyor ve bi çok özelliği var woolnatkids sitesine bakın detaylı yazıyor herşeyi fiyat olarak yüksek ama bir iki yaş aldım o iki üç yıldan fazla gider bol kesim bence değerlendirin derim her yıl almaktansa bi kere alınır sıcacık sağlıklı giydirilir instagramda bile Mühendisinoğlu yayınladı tavsiyesi üzerine araştırdım iyikide aldım
zeyatmaz Rukiye66 kızımın yüne alerjisi var. Oyüzden pamuklu olan var mı bildiğiniz. Herşeyini pamuk tercih etmek zorundaym
Seydameva Rukiye66 ikisinin ürünlerinden de fazlasıyla memnunum bebekler emince çıplak bile olsa terliyor zaten ki uyku tulumuda gece sıcak tutması için yün veya polar sıcak tutması yeterli çok şükür hiç Uyku tulumu yüzünden hasta olmadı sevgiler 🥰