baharaysima54 Kızlar akşama yemekte neler var Ramazan’ın üçüncü gününe geldik çok şükür yemekleri paylaşalım birbirimize de fikir olsun 🙃 Bizde ; Mantar çorbası Türlü Sebzeli Bulgur pilavı Cacık
Cihan baharaysima54 evde bir tek ben tutuyorum orucu ve abartılı sofraları misafir gelmeyecekse hiç hoş bulmuyorum orucun anlamı açın halinden anlamak ama maşallah ay burada ne sofralar duyuyorum ben bugün poğaça yapacağım akşama da kendime makarna yapmayı düşünüyorum yeter de artar bile 😃
Aselllll Cihan acıkcaaı sızın gıbı düşünmüyorum ve zevkle hazırlıyorum ramazanın önemi benım ıcın her yönden yemek yaparkende Allah rızasına niyet edıyorum ve mutlu oluyorum sadece mısafır önemlı degıldır bızde önemlıyız cope atılmadıgı sürece israf olmadıgı sürece bence yapılabilir
Momonlyn Eline sağlık 🫠 Benim menüde; Mercimek çorbası Gigi Hadid Makarna Kremalı köri soslu tavuk Çoban salatası var🍞🫕
BalkizimBaloglum2 Kayinvalidemdeyiz Nohut yemeği Lahana sarmasi yapmış.Mangalda tavuk yapicak eşimde,tatli olarak o kadayıf yapmis findikli bende hira tatlisi yapip getirmiştim yanina salata komposto şükür
AyazMerve baharaysima54 Akşama kayınvalidem eltim ve görümcemleri çağırdım. Menüde : Fırında tavuk patates, ezogelin çorba, pirinç pilavı, havuç tarator, yaprak sarma, Avcı böreği , salata , Kıbrıs tatlısı var bakalım 🥰