Minnacksevdack stillwasser ilk kez bugün denedim yedi. Yanında labne yapmıştım onunla beraber verdim 🌸
Pateteslimanti 6 buçuk aylık bebeğim sade yemiyor avakado muz veya elmayla falan karıştırıp veriyorum
stillwasser Kuzeyinanesi AngryBirds okuyor Pol34 Pateteslimanti @PatronBebek @Minnacksevdack @Ysgl26 kizlar cevaplar için teşekkür ederim ben günlük veriyorum zarari olurmu acaba @Poyrazin_annesii
AngryBirds stillwasser Sade, yoğurtlu yada muzlu veriyorum, genelde yoğurtla veriyorum en çok onu seviyor ama 😊
Kuzeyinanesi Açıkçası faydalı bir gıda olduğu icin ben kahvaltısında avakoda olmus ise genelde yiyeceği miktar kadar veriyorum.yaninda zaten yumurtası,peyniri vb.oldugu için,oğlum da severek yediği için bu zamana kadar sorun yaşamadım.🥰
seizetheday stillwasser bayılıyor her türlü karışımını seviyor inşallah da bu durum devam eder çok sağlıklı avokado
Irmakmelegim stillwasser yiyor genlde muzlu avakoda yu çok sever ikisini karıştırıyorum ezip üzerinde cevzi fındık badem bir kaseyi 5 dk bitirir 20 ayligiz