A2B4 10aylık bebeğim var çamaşır makinasinin sesini duyar duymaz gidiyor baska ses duysa onada gidiyor ayrı….ama oturup hiç sklmadan dönmesini izlio kalkio makinaya dokunuo normal mi?
Yigitefeannesi A2B4 gayet normal benimki de çok seviyor dikkatini çekiyor bu zamanda onların dünyayı keşfediyorlar algıları açılıyor 🌺
Gamzeeyigun A2B4 benim kızım 6 aylık 4 aylık olduğundan beri çamaşır makinesi ve kurutma makinesini görünce çığlık çiğliga yanına götüreyim diye tepiniyo 🤷♀️
ikitosbikannesi A2B4 benim oğlum 11 aylık anlattıklarınızla aynı süpürge sesi saç kurutma makinesi çamaşır makinesi bayılıyor oturup 1saat dönmesini izliyor ben ev süpürürken çıtı çıkmaz çok seviyor
0tulayt0 A2B4 benim oğlum da öyle 8.5 aylık şu an ama makina dönmesidir oyuncak arabaların tekerlerini döndürür onları hep izler süpürge açarım izler korkuyorum da acaba normal mi değil mi bilmiyorum da
Pol34 A2B4 benim kızım da öyle. Çamaşır, bulaşık, süpürge hiç farketmez biri çalıştığı an giderdi yanına şimdi de kurcalıyor ha bire çalışırken kapatır düğmelerine falan basar ben de makine bitirdi sanıyorum 😅
Papatya5801 Benimi de 6 aylık sıkılmadan izliyor internet de bakınca yok otizm belirtisi falan diyor korktum . Neyseki çoğu bebek böyle demekki