Aybers Bebeklerinizde hangi mama kullanıyorsunuz ben aptamil 0-6 ay veriyordum 3 gündür kaka yapamıyor ve sürekli gazlı
Simy Aybers beş aylık oğlum Bebelac Gold kullandım gabiz yaptı sma optipro geçtim şuan sma kullanıyoruz gayet memnunum gaz problemi yapmadı kabızlık sorunu da yapmadı
Deletedmom_39 Aybers aptamil ve sma kabız yaptı bizi 🤦🏻♀️ Bebelac var kaka var şükür 🤲🏻 Bebelac tavsiye ederim en çok şikayet ishal diye duydum o yüzden bilerek bebelac kullanıyorum (günde 1 kez yapıyor kaka)
Aybers Deletedmom_39 bende aptamilden o kdar pişmanım anltamam çocuğumu mahvetti hipp aldım bugün ilk defa denedim inşallah işe yarar yaramazsa direk bebelac alicam
Aybers Fatmanur41 ben 3 haftadır aptamil kullanıyordum mahvetti bebeğimi bugün hipe geçtim etkisi ne zmaan anlaşılır acaba yarayıp yaramadığı
Linabuse1002 Aybers aptamıl bızde gaz ve kabız yaptı suan bebelac gold 1 kullanıyorum asla ne gaz ne kabız yaptı
Linabuse1002 Aybers her gece durmaksızın ağlayan ıkınan bebek bebelac golda gecımce o tepkılerı goremedım 1 kaç gun içinde ve 7 8 gun kaka yapmadıgı oluyordu en son acillik olduk mama seğiştirin dedı doktor sımdj hergun duzenlı yapıyor
Bebegimveben1_ Aybers 14 günlük sma optipro kullanıyoruz bir gün yapıp bir gün yapmıyor gözlemlediğim 5-6 gün boyunca süreç böyle oldu
Mert_mrt Oğlum 3 ay 15 günlük ilk bir Sma kullandık gaz sorunu oldu birazda fazla kilo aldırdı şişirdi sanki. Şu an Smilac kullanıyoruz gaz problemi de olmuyor çok fazla kilo da aldırmadı. Memnunuz mamadan.
Naz50 Aybers canım ben aptamil sma hip kullandım hepsi kabız yaptı golden goat kullandık temiz içerikli kabız yapmıyor gaz yapmıyor
Duygulinaa Biz bastan hipp aldik cok gaz yapti sonra sma aldik o da ishal yapti kizimi su an evolvia kullaniyoruz gayet menmunuz kilo alimi da iyi