Liyaveannesi Kızlar akşam iftara annem ve babam gelecek. Menüm şu şekilde. Tarhana çorbası Karnıyarık Pirinç pilavı Salata Birde tavuk göğüsüm var onunla da bişey yapmak istiyorum ne yapabilirim fikir verir misiniz acil ?
Gizemlibirisi Tavuğu hasla suyuna pilav yap, tavugunu da didikle baharatla pilavın üstüne koy.ben öyle yapıyorum misafirim geldiginde
Liyaveannesi Gizemlibirisi tüm tavuğu p şekilde yapıyorum ama tavuk göğsü onun için kuru oluyor biraz canım teşekkür ederim 🙏🏻🤩
Liyaveannesi Dimitrina_kovaceva onuda yapıcam canım eklemeyi unuttum tatlıyı bide yazmamışım ben direk yemeklere odaklandım 😂😍
Minico Liyaveannesi Kıymalı yemeğin yanına tavuklu yemek yapmam genelde. Ama siz illa bişey yapacağım derseniz sultan bohçası yapabilirsiniz tavuk göğsünü küp küp doğrayıp biberli salçalı domatesli hazırlayıp yufkaya sarılıp fırınlanıyor kaşarla.
Liyaveannesi Tosbiktosbikk ay evet onu da yapıcam aklımda eklemeyi unuttum teşekkür ederim hatırlattın canım 😍
omerinannesi_2705 Liyaveannesi bence yoğurtlu salata tarzı birşey yapabilirsin tavuk fazla gibime geldi veya illaki kullanmak istiyorsan pilavı tavuklu yapabilirsin 🌹🤭
Meovvmeovv Liyaveannesi arpa şehriye salatası yapabilirsiniz içine tavuk göğsü didikleniyor güzel oluyor
Dimitrina_kovaceva Liyaveannesi valla canım o zaman tavuk hiç olmasın boşver bence çeşit çok menü de süper ortaya da bi hurma Tabağı misss
seboss35 Liyaveannesi getir den sipariş ver ben hep öyle yapıyorum kim gidicek markete hem indirim kuponu da oluyor uyguna geliyor