Ezonunannesi20 Kızlar günaydın. Aranızda bestlak damla kullanan var mı? kullanımı nasıl oluyo ve etkisi ne kadar? cok tavsiye ediliyordu bende Trendyol indirimlerinden aldım şu an kargoda gelsin hemen baslicam ama nasıl kullanmalıyım tam bilmiyorum
Mlk026 Ezonunannesi20 sabah öğle akşam bir bardak suya 7 damla damlatıp içmiştim fena değil etkisi var ama rezene olduğu için içeriğinde bıraktım milkin kapsül aldım daha çok faydasını gördüm.
_serapmila_ Ezonunannesi20 günaydın gün de 3 kere 20 şer damla ben de yeni başladım şuan pek bi şey anlamadım ama kullananlar çok etkili diyor
Mervetnl Ezonunannesi20 öncelikle her hangi bir sağlık ürünü takviye edici gıdayı trendyol ve benzeri yerlerden almayın sahteleri çok oluyor. Ben kullanıyorum sütüm oldukça azdı hala az bende hiç bir etkisi olmadı maalesef. 🤷🏻♀️
_serapmila_ Mlk026 bu kullanım önerisini nerden aldınız çünkü kullanım önerisin de günde 3 kere 20 damla yazıyor
Tatli_Bir_Anne_ _serapmila_ toplamda 20 damla diye biliyorum ben, kullaniminda 20 damla diyor, 20şer demiyor
Ezonunannesi20 _serapmila_ Tatli_Bir_Anne_ aynen bende şimdi okudum 3 defa 20 damla diyo yani 20 damlayı bolucez
_serapmila_ Ezonunannesi20 hayır her ögün 20 damla bölmüyorsunuz istersen bir bardak suya 20 damla istersen sade ama sabah 20 öglen 20 akşam 20 damla tüketiyorsun
hepi_anne Sisem pek bir etkisini görmedim bu bitince farkli birşey deniycem sanirim her bunyede ayni etkiyi yaratmiuor. İlk kullandığım günler çok iyiydi atletim islanuyordu sütten ama hemen geçti
Ezonunannesi20 Mervetnl bu zamana kadar hiç almadım ama bı deniyim dedim yorumlarda filan baya iyidi aldım bakalım inşallah süt yapar
ahseneslihann Ezonunannesi20 Kızım 5 ay 17 günlük oruç tutmayı denemek istedim ben de yine takviye olsun diye yeni aldım iftardan sonra ve sahurda 20şer damla kullandım. Yorumları çok iyiydi oruca rağmen sütüm yetiyor çok şükür ama oruçu olmasam daha iyi anlardım şimdi onun özellikle bi etkisi oldu mu anlayamadım açıkçası