PiNaRr_Dmr_Zynp AyazinnAnnesiii benimde yuzumde lekeler var ne kullandiniz siz? Nasil gitti lekeler care ariyorum.
AyazinnAnnesiii PiNaRr_Dmr_Zynp sabunu kullandıktan sonra gül suyu ve tonik pedle yüzümü siliyorum sonra beyazlatıcı krem üstüne de maderise yüzüm pamuk gibi oldu 🙏🏻
denizyildizi__ azraklkn ilk hamileliğimde de ve şuan ikinci de de yüzümde sırtımda ve göğüs kısmında sivilcelenme oluyor . Ne yapmam lazım bilmiyorum . Cinsiyetle de alakası yok , ilki kızdı şuan erkek mesela
Aycamelegimm Her insanın cildi kendine özgü en iyisi dermatolağa gidip doktora danışıp öyle ürün kullanmak . Ben kesinlikle artık önerilen ürünü doktora danışmadan kullanmamaya karar verdim . En iyisi doktor kontrolünde rutin oluşturmak .
gizem161216 AyazinnAnnesiii kız bu ürünler yazında kullanılır mı malum yaz geliyor ona göre sipariş edicem
gizem161216 AyazinnAnnesiii birde bu beyazlatıcı kremi hangisi oluyor iki çeşidi var sanırım kahverengi kutu biri diğeri normall
AyazinnAnnesiii gizem161216 tabikide kullanılıyor güneş kremi de satılıyor istersen onu da al oda çok güzel
AyazinnAnnesiii gizem161216 ben pompalı olanını kullanıyorum ikisinin içerisinde de aynı içerik var sadece kutuları farklı canım
iremnaz88 azraklkn dove beyaz sabun harika birşey köpürt sür yıka tertemiz uygun fiyatlı sonrasında da gratisin bee beauty alovera jeli miss
gizem161216 AyazinnAnnesiii çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için yorumlara bakıyorum da bazı yorumlarda ciltleri yanmış sivilce atmış film tereddüt etmiştim..
AyazinnAnnesiii Baakpnr- kuzum Dilan Polat’ın ürünlerinden bahsediyoruz lekelerim gitti ne kullandığımı yazdım söyleyeyim sana da sabun kullandım sonra gül suyu ve tonik pedle yüzümü hergun sildim sonra beyazlatıcı krem üstüne maderise hemen gitti lekelerim iyiki almışım
Baakpnr- AyazinnAnnesiii sabun ve beyazlatıcı krem dediğin Dilan polatın ürünleri dimi kuzum böyle arasam bulabilirim nette dimi 🥰
AyazinnAnnesiii gizem161216 onu bilmiyorum benim cildime çok iyi geldiği için sizinle de paylaşmak istedim 🙏🏻😊
bluem azraklkn duo ve b+5 krem 2 haftadir kullaniyorum leke ve cilt bariyeri iyilestirmek icin cidden faydasi oluyormus bugun akşam surerken soyle baktimda duzelliyr cildim
-erCansu- azraklkn yüzümde akne burnmda siyah nokta vardı sabah loreal kil yıkama jeliyle yıkayıp maderıse krem sürdüm akşam dilan polatın sabunuyla yıkayıp procsin akne ve yaglı cilt kremini sürdüm bi haftadır üşenmeden yapıyorm aknelerm yok denecek kadar gitti siyah noktalarda yumuşacık oldum yaaa sivilcelerm kurudu mükkk
Ardenikoo Yorumcu1anne onlardan kullanmıyorum hepsinin kullanımı Farklı instagramdan yazın purestin sayfasına daha iyi bilgi verirler 🥰