Farukunmuhendisannesi Herkese merhaba.. 2 ay 12 günlük bebeğim sürekli terliyor, özellikle emerken. Ağustos doğumlu o zaman bu kadar çok terlemiyordu. Evde dolastirirken bile alnı boncuk boncuk ter oluyor. Sizlerin de başına gelmiş miydi? Geçen ay kan tahlili yapılmıştı. Bir eksiklik yoktu. Sadece tsh tam üst sınırdaydı. Doktor önemli değil demişti. Randevu alacağım sadece merak ettim sizlerde de oldu mu? Yasayan olduysa tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim
Pnrvlknblksn Farukunmuhendisannesi canım normal emerken zorlanıyor kızım başlarda terlemiyordu 2.ayından itibaren terliyor emerken çok üstünü örtme bunalıyorlar bide emerken yoruluyorlar haliyle terliyorlar bide artık terlemeye başlıyorlar gayet normal endişelenmene gerek yok
Melekegemen Farukunmuhendisannesi benim oğlumda 2 buçuk aylık ve saclı bir bebek emerken kafası terliyor sadece doktor normal demişti
Farukunmuhendisannesi Pnrvlknblksn normal yani, yorum yazdığınız çok teşekkür ederim. Tsh dan olur mu diye çok korktum. Emerken üstü açık ve hatta şuan askılı ile duruyor. Tekrar teşekkürler
Pnrvlknblksn Farukunmuhendisannesi önemli değil yok hiç korkma inan benimkide öyle ailemin yanındayken böyle terlemeye başladı bende korktum annem çok normal dedi
Farukunmuhendisannesi Pnrvlknblksn çok teşekkür ederim içim rahatladı. Allah bebeklerimize sağlık versin inşallah
Pnrvlknblksn Farukunmuhendisannesi aminnn cümlemizinkine sağlık versin temiz ve güzel bir hayat içinde yaşasınlar inşallah
Farukunmuhendisannesi Melekegemen bizde çok fazla dac yok döküldü ama dediginiz gibi başı terliyor. Doktorun normal demesine sevindim. Inşallah bizim de normaldir.
Farukunmuhendisannesi Melekegemen aa gerçekten mi? Ihmal etmemeye çalışıyorum damlasını. Teşekkür ederim bilginiz icin 😊
Farukunmuhendisannesi Zehra_Ens özellıkle alnı çok terliyor bizimkinin, başta babasına çekti diye takmıyordum çünkü babası da öyle çok sıcak sevmez. Sonra sonra endişelendim, ama teşekkür ederim içim rahatladı 😇