Cansu123 Arkadaşlar merhaba, bebeğim dün akşamdan beri alnından ve ensesinden soğuk terliyor. Biraz araştırdım kalp yetmezliği vs diyor ama sürekli olan birşey değildi. Dünden beri olmaya başladı. Acaba üşüttümü ? Amacım kıyaslamak değil içim rahatlasın diye soruyorum sizin bebeklerinizde de üşütürken soğuk terleme oldumu ? ( yarın doktora gidicez öncesinde sormak istedim)
Minik19 Cansu123 çok diş ağrısı olmuştu calpolu normalden biraz fazla vermiştim o zaman soğuk soğuk terlemişti yavrum gece 3-4 defa üstünü değiştirmek zorunda kalmıştım 2 gün önce. Diş durumları falan olabilir mi
Ecocan Cansu123 cnm ben internete gore kanserim oyuzden internete pek guvenme sade moral bozuklugu cok kafana takildiysa rahatlamak icin doktoruna mesaj at bana doktorum hamilelikte interneti yasaklamisti hep en kotüsünu yaziyolar
Minik19 Cansu123 evet muhtemelen dişleri çıkıyor minnoşun 😍 ama öyle hemen gelmez 1 ay bile bulabilir 😅
Cansu123 Minik19 yaa çok sevindim çok teşekkür ederim. İlk bebeğim olduğu için pek tecrübe sahibi değilim teşekkür ederim ❤️