F-Duru26 Zayıflamaya yardımcı olarak protein tozu alayım diyorum bunu gördüm kullanıp faydasını gören var mı
Deletedmon_65 F-Duru26 kullanmadım ama bu çift bana asla samimi gelmiyor inandırıcı gelmiyor ürünleri sürekli ürün çıkarıyorlar sürekli
minikadaminannesii F-Duru26 bu adam doktor ama ortopedi doktoru bu alanla nasıl alakası var zayıflama ürünü cıkarıyor anlamıyorum gercekten
Deletedmom_75 F-Duru26 Lütfen sağlığınızı ilgilendiren hiç bir şeyi internetten almayın nasıl güvenip alip icicekseniz para için artık herkes herşeyi yapıyor.
hermionegrangerr_ F-Duru26 ayy bunlarla ilgili post acilmaz mi artik lutfen🤦🏻♀️🤦🏻♀️ inanmayin hepsi para tuzagi zaten var olan urunlere para basip kendi adlarini bastiriyorlar herbalife bile bu ikilinin urunlerinden iyidir
F-Duru26 minikadaminannesii evet bende birkaç storysini gördüm din ile ilgili soruları yanıtlıyordu bilemedim
AyazinnAnnesiii minikadaminannesii Allah aşkına görmedin mi kızının yüzünde benek benek kırmızı lekeler çıktı madem kocası doktor neden başka doktora götürecegim dedi ? Çok saçma bana hiç samimi gelmiyorlar
grikediler Daha önce pek çok kez protein tozu kullandım. Eğer kullanacaksanız dozunda kullanmanızı tavsiye ederim.