Tugcedgn Oğlum 14 aylık ama uyksuunda hic düzelme yok gündüz 2 uyku yapardı 1 er saatten onuda teke düşürdü geceleri saat bası kalkıyo bu baybay night damlayı kullanan varmı gece sık kalkmasını önleyen biseymi ya alsam işe yararmı sizce??
Acabaymelike Tugcedgn benim kızım 3 yaşında kullanıyorum arada ama gece uyanmasına faydası yok geçişi kolaylaştırıyor sadece
Bircaykoyicelim Tugcedgn baybay night Kullanmayın bu damlayı. Bebeklerde kalp krizine kadar yol açıyor bu Damla. Gece beslenmesi devam ediyorsa kesmenizi tavsiye ederim. Gün içinde uyku saatlerini düzene koyun. Böyle böyle düzelir.
minnak1anne Tugcedgn Benim bebeğim de 15 aylık ve doğduğundan beri hep uyku düzeni kötüydü. Doktorumuz bu damlayı söyledi ama kullanmadık ekstra bişeyler kullanmak istemedim ben ya çokta zor bu şekilde ama 😢
Tugcedgn Bircaykoyicelim gece beslenmesini kestim ama düzelmiyor anlmaadım atak dönemimi nedir yani gerçekten ama böyle bi yan etkisi oldugunu bilmiyodum cok fazla var kullanan yakınlarımda
Fulyaalinmina Bircaykoyicelim lütfen böyle bilgiler yazmayin emin misiniz nerden duydunuz gittiğim 2 profesör de bu damlayı önerdi hani boyle bir risk alınır mı yapmayın lütfen kulaktan dolma bilgiler ile 3 şişe bitirdik kızımın uykusu 1 senedir normale döndü şükür ki. Çok memnunum bu damladan
Tugcedgn minnak1anne ya kullanılabilir bitkiselmiş yada içindeki papatyayı vs normal aktaedanda alıp kaynatıp verilebilirben bazen öyle de yapıyorum bazen işe yarıyo bazen yaramıyo ama bi cocuk nasl bu kadar sık kalkar aklım almıyo ya
Bircaykoyicelim Tugcedgn sabah kacata uyanıyor? Gün içinde hangi saatlerde uyuyor. Sağlıkçıyim ben yurtdışında bizzat şahit oldum buna o yüzden bu kadar net yazdım. Bitkisel adı altında satılan uyuşturucu.
Gamze1616 Benimde bebegim kolik 2 aylık çok zor uyuyo günlerdi uykusuzum bu damlayi cok arastirdim kullanmak icin ama küçük diyede tedirgin oldum simdi arkadasta kalp krizi diyince iyice korktum
Tugcedgn Bircaykoyicelim doğrudur bisey diyemem. Valla gece saat başı kalktığı icin 9 9:30 uyanıyo uyandıktan 3 saat sonra ilk uykusuna yatıyo 1 saat normalde 2. Uykusunuda 4-5 arası yapardı 2-3 gündür 2. Uykusunuda yapmıyo mesela 4 te yatağa koyuyorum yada 5 15 dk sonra geri kalkıyo geceleride saat başı uyanıyo artık yıldım resmen
Bircaykoyicelim Fulyaalinmina lütfen böyle bilgiler yazmayin emin misiniz nerden duydunuz Bı yerden duymadım. Kendim şahit oldum. Sağlıkçıyim bı hastamin bebeği ölüyordu bu yüzden. Bu damlayı soran her anneye de ısrarla yazcam bunu.
Fulyaalinmina Bircaykoyicelim damladan olduğuna emin misiniz bence yanlış düşünüyorsunuz zor zamanlar gecirmediniz sanırım anlamazsınız uykusuz çocuk nedir böyle bir yöntem varsa bitkisel adı altında doktorların da önerdiği bişey ise. Ona bakarsan parasetamol içeren ilaçlarda epilepsi yapıyor. Eminim yakınınızn durumu da o damladan değildir iyi geceler
Bircaykoyicelim Fulyaalinmina Bilinçsizlik böyle bişe işte. Siz kullanın fakat kimseye tavsiye etmeyin. Iyi geceler.
Fulyaalinmina Bircaykoyicelim bilinçsiz bir insan değilim ama herkeste herşeyi çok bilmesin bir zahmet zaten çok gerçeğini öğrenmek isteyen doktora da sorabilir. Saygılar