Aryakuzu Bnm kizim 6 ay 20 günlük 29.03.2019 da dogdu ve bir haftadir geceleri sürekli uyaniyor haliyle bende uykusuz oluyorum eskiden gece 1-2 kez uyanirdi 6. ayda büyüme atagi yasanirmis hesabliyabilen varmi ? Acaba büxüme atagimi geciriyor ne yapabilirim gece daha az uyanmasi icin
Neslihansr Aryakuzu biz de 6. Ayda çok uyanmaya başladık 10 aylık olduk hala aynıyıx ve ben uykusuzluktan ölüyorum artık
Dndn Bizde 6 ay 12 günlüğüz aynı canm emmek için uyandığını sanmıyorum çünkü ağlayarak uyanıyo emzirmek için alıyorum memeyi ağzına koyar koumaz Uyuyo gece saat başı kalkar oldu 😪
Aryakuzu Dndn aynen bendede durum ayni acikmiyor ama sürekli uyaniyor mizmizlanior kucaga alinca memeye alinca susuyor cok bitkin oluyorum cok zorrrr uykusuz kalmak 😟
Fatmabelis44 Tugbabu59 atak hesapliyorsaniz rica etsem hesaplarmisiniz.3ay 27gunluk bebeğim var önceden gece 3_4defa uyanır emer uyurdu.simdu 10_15defa uyaniyor ve ağlayarak.bir iki gogsumu cekip uyuyor.
Eymenimmm Tugbabu59 benimkinede bakar mısın rica etsem 27 2019 mart beklenen doğum tarihi 22 mart 2019 erkek bebek
Tekemerve Tugbabu59 nolur rica etsem bize de bi bakar mısın ben bitmis durumdayım. 29.12.2018 tahmini doğum tarihi kız bebek
Tugbabu59 mlkcbn pardon yanlış yazmısım sana canm ya senin atagın daha baslamıs 10 günü war 😊😊😊 bu arada bebekler iz aynı zamanda dogmus
Pamugunun_Annesi @Tugbabu59 merhaba bizede bakar mısınız🙏 Tahmini doğum tarihi 9 Eylül doğduğu gün 28 Ağustos erkek bebek ☺️