Tosbiktosbikk Bebegimde 3 gundur oksüruk burun akintisi vardi bugun dr ye göturdum bronsit dedi😒ilAc hava yazdi gecermi hemen daha once yasayan anne varmi
Dedimolabilir Tosbiktosbikk gecmis olsun 2 gece yattik bronsitten hava veriyordum sürekli. Bazen yine oluyor makinasini aldim evde de veriyorum .
Bebekannesi60 Tosbiktosbikk bugün bizede bronşit denildi ventolin şurup bide antibiyotik verildi Sizin hırıltı öksürüğünüz de çok mu Çocuğun neşesi yerinde mi
Tosbiktosbikk Dedimolabilir cok saolun Biz makinayi eve aldik kendimiz vericez insallah hemen atlatir😔
Tosbiktosbikk Dedimolabilir inanin 14 gundur evden disari cikmadik mecburiyetten nerden geldi hastalik bilmiyorum
Dedimolabilir Tosbiktosbikk hastalik bu sen onu degil o seni buluyor maglesef kizimda evdeyken oldu emeklemeye başlamıştı meger yerden soguk almis agzida akiyor yakalik taktigim halde oldu. Uzulmeyin.
Kocabey Ventolin serumla mi karistiryorsunuz acaba sizede gecmis olsun rabbim sifa versin ins evlatlarimiza
Dedimolabilir Kocabey hastanede o sekilde yapiyorduk evde de devsm ettik. Ventolin ve serum yari yariya
Gamze1616 Bizde 2 ayligiz 2 hafta once 3 gun yattik hastanede bronşitten surekli hava verildi eve cikincada makinasini aldik ilacini doktor recete yazdi evde kullaniyoruz hala hırıltı var daraliyo bazen nefesi allah yardimcimiz olsun
Gamze1616 Tosbiktosbikk ilk hastaneye yattigimiz gün çok üzüldüm iğneler damar yollari falan ağlayip durdum sütüm azaldi sonra hasteneden çıkınca üzülerek bebegime daha çok zarar verdigimi fark ettim biz iyi olcazki onlarda iyi olsun geçicek hepsi allahın izniyle
Hkgezerr27 Bizde aynı durumdayız balgam atıyor sürekli yinede tıkanıyor bide kakası mukuslu buhar ve makrol tedavisi uyguluyoruz 3 gün hastanede yattı ama 20 gün oldu hala geçmedi
Gamze1616 Bizimde 2 hafta oldu hala hırıldı var ve havayi almadigi zaman tıkanıyo nasil geccek bu ne zamana kadar hava vercez ya