Naciyeylmz Kur’an’ı birlestiremiyorum kızlar bnde dinleyerek okuyodun ama hatim olmuyor Muş dinlemeyi bırakımmi napim ne yapmam gerek benim gibi olan arkadaşlar nasıl okuyorsunuz ibadetleri yapiyosunuz
Yesillimon Naciyeylmz Dinlemeyi birakma cnm olur mu öyle sey dinleye dinleye alışırsın gözün kulağına aşina olur ayrica youtube den kuran Ögrenme dersleri dinle sen yeter ki çabala Allah kabul eder.
2_premses_annesi Naciyeylmz bu ay mağfiret ayı. Bol bol istifar getirebilirsiniz. Kelime i tevhid hatimi 70 bin) yapabilirsiniz. Oruçlu kimselere sahur iftar verebilirsiniz. Her gün sadaka verebilirsiniz .
Yasirefeninannesi Naciyeylmz canım ne yap biliyomusun yavaş Hatim okuyan hocaları aç tek tek sende hocayla tekrar et mesela durdur tekrar aç durdur tekrar et aç aklıma bu yöntem geldi
Naciyeylmz Yildiz52 tek tek biliyorum ama birleştirip okuyamıyorum ya yanlış okuyosam bazen farkler karıştırıyorum yani.
Yildiz52 Naciyeylmz bende hiç bilen birinin yanimda hatik yapmadım ama birleştiriyorum okuyorum sonuçta iyi niyetle okunuyor bişey olmaz Allah kabul eder diye dunsuyorum hiç olumammaktan iyidir bende netten dinleyerek hatalarım i görmek istiyorum bu ara hastayim baslicam
Dilek_0765 3 ihlas okumak Kur’an hatmetmek kadar hayırlıdır bu şekilde Kur’an hatimi yapabilirsiniz.. zikir , salavat,namaz,dua ,sadaka bunlar da ibadet☺️
Yasirefeninannesi Yildiz52 cnm iste öyle olmuyor maalesef daha genciz dilimiz dönüyor e öğrenme kapasitemiz olduğu için malesef o şekilde okunmuyor anlam bozukluğu olduğu için hemen lincleme çünkü bu konu hakkında bilgim var yanlış anla diye demiyorum
Ballibademin_21 Farz namazlarının ardından kuran okumak internetten bakabilirsiniz sabah öğle akşam yatsı arkasına hangi süreler okunuyor diye hangisini okumak istersen Bolca selavat zikir getirmek Sahurdan sonra 2 rekat namaz kılmak ki bu çok sevapmis
Yildiz52 Yasirefeninannesi yok tabiki dogrurusunu okumaya çalışmak daha iyi ama burdan din görevlisi hanıma sormuştum ben soruyu sıkıntı olmaz demişti netten dinlerek öğrenmeye çalış ama o şekilde okuyorsun diye de günah olmaz dmeisti
Mucizelerherzaman Naciyeylmz dinleyerek de hatim olur diye biliyorum okumak sünnet dinlemek farz derler hep bizde
mamanveutdormir Naciyeylmz gün içi çalışıyorum açıkçası kuran okumaya vaktim olmuyor ama boş kaldıkça istiğfar çekiyorum allah zikrini çok söylüyorum salavat getiriyorum. ayetül kursi ihlas felak, yasin suresi ezberimde eğer daha uzun bi süre bulabilmişsem onu okuyorum. akşamları teravihi kılmaya çalışıyorum eşimide zorluyorum. ramazanda her gün bi tane yasin okumaya gayret ediyorum. kuran hatmi yapmaktı hedefim ama hem iş hem çocuk hem yemek hem evin işleri yapamadım
Naciyeylmz mamanveutdormir ne güzel cnm genede meşgul oluyosun din ile ilgili rabbim nasip etsin hatim yapmayı hepimize Türkçe mealini okuya bilirsin arada tek sayfaniki sayfa
tugbac Naciyeylmz Kuran okumayı bilmeseniz bile, her bir ayette besmele çekerseniz hatmetmiş olursunuz 🙏🏻
Yasirefeninannesi Yildiz52 bazi şeylere ılımlı bakilmak için yumuşak dille çok konuşulur bence ama anlam değiştiği için olmuyor bu bı gerçek çünkü öğrenmeye maniniz olmadığı için daha doğru okumayı inşaallah Rabbim nasip eder