aslhn_0806 Bebeğim 9 ay 16 günlük ve hiç kilo almıyor. Kucağıma alıyorum kuş kadar hiç ağırlığı yok. Süt ve yumurta alerjisi var. Ne yapacağımı bilmiyorum nasıl beslemeliyim kızımı?
Olimbonii aslhn_0806 Kac kilo acaba saglikliysa eger kilo cokta sorun değil benim oglumda 6 aylık 1 ayda 300 gram almis sadecr boyuna gitmis boyu uzunmu sizinkinin
-Ygtbgra aslhn_0806 gayette iyi canim hic takma benim oglum 1 yasindayken 8 500 du kilosu 9 aylikken 7 bucuk yoktu belkide ama doktorumuz normal karsiladi cok sukur
Olimbonii aslhn_0806 Saglikliysa hiç takmayin bence benim oglumda 6 aylik 7.600 gram aylik 300 gram anca aliyor yedigi halde ama saglikli hic sorun etme saglikli olsunlar yeter 😇
aslhn_0806 Olimbonii en önemlisi sağlıklı olması tabii ki ama çevre baskısı biraz üzüyor sanırım beni 😶
aslhn_0806 -Ygtbgra ben başlarda takmıyordum ama çevreden olumsuz yorum alınca kafama takılmaya başladı. Anne olarak yetersiz hissetmeye başladım 🙄
Hasretdenizz aslhn_0806 benim oğlumda hiç kilo almıyor ve insanlar düşünmeden konuşmaya bayılıyor ay ne kadar minik kaç aylık çok ufak duruyor diyolar oturup ağlıyorum oğlum yemedikçe 5 aylık 6300 gr