Emir_mom Busradgn35 Bebeğinize direk vermeyin daha çok küçük emziriyorsanız siz için sütünüzden bebeğinize geçer.
Linabuse1002 Busradgn35 benımde bir 1 bucuk aylık 4 5 çay kaşıgı ver canım sıcak suyun içine kımyon at 1 cay kaşıgı o dibe coksun suyundan içir o içince devamını sende iç
seizetheday Busradgn35 ben 1 çay bardağı suda yarım çay kaşığı falan kimyonu kaynatıyordum ona bir çay kaşığı verip gerisini kendim içiyordum o zamanlar başka karışımdır çaydır bilmem 😂
Ozlemyarman1 1 çay kaşığı kimyon yarım çay kaşığı rezene 1 2 kasıkta şeker 1 su bardağı su kaynat dinlensin ağzını kapat 5 6 çay kasigi içir geri kalanı da sen iç öylede faydası olur emziriyorsan
Ozlemyarman1 İstersen karnını güzelce zeytinyagiyla yağlayıp ısıtılmış bir bez koy onunda faydası oluyor
Oanne Ozlemyarman1 beş çocuktan üçü alerjili Nerden biliyorsunuz baharat alerjisi olmadığını Bence anne içsin zaten süte geçiyor bir aylık bebek el kadar ya el insaf
Oanne Bir çay kaşığı bile fazla böbreği be kadar k ya dört beş kaşık … çok ilginç yorumlar Verince sabaha kadar işeyecek o yavru