ssereny Kızlar merhaba,burun temizliğini nasıl yapıyosunuz burunları akıyordu şimdi tıkalı gibi ama hır hır ses geliyo her tıkandığında burun aspiratörüyle çekiyo musunuz? 3-4 kere falan yani bi zararı olur mu
slkndwht ssereny ben her tıkandıgında düzenli olarak temizliyorum. Temizlemeyince hastalığının ilerleyeceğini düşünüyorum. günde 3-4 kere temizliyorum. Çok izin vermiyor ama bir şekilde temizleyip rahat etmesini sağlıyorum o dönemlerde.
Gulbiye ssereny hastayken günde 3,4 defa temizliyorum hasta değilkende her akşam yatmadan temizliyorum doktorumuz söylemişti her akşam temizle hiç bir sorun olmaz hatta otitten korur demişti bende her akşam temizliyorum
Sedefe ssereny fizyolojik su kullan canım mutlaka sonra çek kuru kuru çekme, ben genelde serum fizyolojik su alıyorum uzun süre gidiyor şırınga ile çekiyorum 5 ml bir burnuma 5ml diğer burnuna sıkıyorum sonra çekiyorum
Umutaras13 ssereny YouTubedan Osman gönülal var burun temizleme videosu öyle temizle çok güzel açılıyor ben oğlumun burnunu hep öyle açıyorum
2332 Kızlar serum fizyolojik kullanıyorum da açtıktan sonra bir gün içerisinde tüketilmeli diyorlar ama bir iki damla kullanyrm geriye kalanı atmayip ertesi gün kullansam olur mu
ssereny 2332 bende küçüklerden kullanırken en fazla iki defa kullanıyordum ama onları kullanmanı pek tavsiye etmem fizyolojik serum suları var onlardan alın hem uzun süre gidiyo hemde daha kullanışlı